Pozdrav svima...
Vec 2 puta mi se dogodila skoro ista stvar - sanjao sam uzasne kosmare u kojima se mucim oko jedne stvari koju ne mogu da resim - znaci nije tipican kosmar od koga bi se plasio nego neka situacija iz koje nema izlaza i koja, cini mi se, traje jako dugo i koju nikako ne mogu resiti i to me muci u snu. Kada sam se probudio osetio sam glavobolju i mucninu. Posto sam planirao i dan pre toga da izvadim krv radi redovne kontrole, cim je svanulo otisao sam da izvadim krv, medjutim glavobolja i mucnina nije prosla (da napomenem da sam povracao isto to jutro). Uzeo sam nimulid i legao da spavam, medjutim kako me mucnina nije prolazila uzeo sam i lek za to i teko onda zaspao. Popodne sam otisao po rezultate koji su odlicni...
Nedelju dana posle desava mi se slicna stvar. Kosmar, budim se oko 5 sati a glava me boli - i to kao i prosli put odmah iznad ociju. Takodje se javlja mucnina. Opet sam popio sam nimulid medjutim kasnije sam morao da uzmem lek i za mucninu. Jedva sam opet zaspao. Kao da sam i dalje bio u tom svetu sna...
Ne znam da li je ovo psihicko ili fizicko pitanje... Samo zelim da mi se ne ponovi
Hvala unapred!
Losi snovi, glavobolja, mucnina
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 08, 2010 1:20 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 08, 2010 1:20 am
Re: Losi snovi, glavobolja, mucnina
jutros opet isti problem 

Jesi li pod stresom? Ne mogu da kaZem da mi se isto desavalo (osim nesanica) ali trebao bi poci kod doktora na dalje analize. Moze da je samo stres. Trudi se da ne uzimas pilule za spavanje, iskljuci mozak i ne misli na to kad ides u krevet. Trazi i da snimis glavu cisto iz predostroznosti, i ako si pod stresom razmotri i psihologa. Sve najbolje i javi reZultate.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Povracanje ne mora biti u direkton vezi sa koshmarima, mozda je u pitanju povecana kolichina helikobaktera, niste pomenuli da li ste radili analize i za to...
A koshmarne snove ljudska vrsta obichno ima kada se kasno nocu jede, pije, dozivi neka neprijatnost, jaka emocija, ili naravno ako vas muchi neshto o chemu razmishljate tokom dana pa se kroz san svakako zna manifestovati!
Vodite rachuna da spavate u provetrenoj prostoriji, da pre spavanja ne gledate televiziju ili koristite kompjuter ne gledate neke uznemiravajuce scene, filmove, chitate slichne knjige...i nadjite reshenje z asvoje probleme u javi, ako je to razlog i losheg spavanja i glavobolja i povracanaj koje pominejte, onda znate shta vam je chiniti.
A koshmarne snove ljudska vrsta obichno ima kada se kasno nocu jede, pije, dozivi neka neprijatnost, jaka emocija, ili naravno ako vas muchi neshto o chemu razmishljate tokom dana pa se kroz san svakako zna manifestovati!
Vodite rachuna da spavate u provetrenoj prostoriji, da pre spavanja ne gledate televiziju ili koristite kompjuter ne gledate neke uznemiravajuce scene, filmove, chitate slichne knjige...i nadjite reshenje z asvoje probleme u javi, ako je to razlog i losheg spavanja i glavobolja i povracanaj koje pominejte, onda znate shta vam je chiniti.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.