Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
imam problem sa cikrulacijom,noge su mi stalno hladne,stalno sam pospan,neraspolozen,desava mi se da za vreme seksualno odnosa penis spadne,trazim pomoc stucnog lica ili pak nekog ko ima resenje za moj problem.
u mom gradu zdravstvo je u rasulu tako da kod lekara necu
Ako u tvom gradu ima neka kineska prodavnica, postoji resenje i za ovaj tvoj problem, a mozda moze da se nadje i na pijacama gde se prodaje slicna roba. To je jedna mala sprava od drveta, ram sa precagama na koji su nanizani drveni takodje dzombavi prstenovi. To postavis na pod i tabanima prelazis preko njih, kotrljas ih. Time stimulises cirkulaciju u tabanima koja se prenosi na cele noge. Po par minuta svaki dan ce te preporoditi. Takodje leti, sto vise hodaj bos.
Posto pretpostavljam da nisi isao u vojsku (mozda u civilno sluzenje), dobar nacin da poboljsas cirkulaciju je i da nosis vojnicke cizme. To zna svako ko je bio u vojsci.
Sunset napisao:imam problem sa cikrulacijom,noge su mi stalno hladne,stalno sam pospan,neraspolozen,desava mi se da za vreme seksualno odnosa penis spadne,trazim pomoc stucnog lica ili pak nekog ko ima resenje za moj problem.
u mom gradu zdravstvo je u rasulu tako da kod lekara necu
Rodjen sam 1984 god
Kod mene je jako losa cirkulacija,noge su mi bile smrznute pa mi je doktorka dala neke tablete da pijem,jednu ujutro i jednu uvece.kada se sjetim kako se zovu napisacu ti,a ovo sto ti je aleksandar napisao za noge mozes da kupis i kotrljas dobra je stvar.A ovo sa penisom ja mislim da nema veze sa cirkulacijom.