Losa cirkulacija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Sunset
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 19, 2006 3:14 am

Losa cirkulacija

Post od Sunset »

imam problem sa cikrulacijom,noge su mi stalno hladne,stalno sam pospan,neraspolozen,desava mi se da za vreme seksualno odnosa penis spadne,trazim pomoc stucnog lica ili pak nekog ko ima resenje za moj problem.

u mom gradu zdravstvo je u rasulu tako da kod lekara necu

Rodjen sam 1984 god :wink:
Aleksandar011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 5:10 pm

Post od Aleksandar011 »

Ako u tvom gradu ima neka kineska prodavnica, postoji resenje i za ovaj tvoj problem, a mozda moze da se nadje i na pijacama gde se prodaje slicna roba. To je jedna mala sprava od drveta, ram sa precagama na koji su nanizani drveni takodje dzombavi prstenovi. To postavis na pod i tabanima prelazis preko njih, kotrljas ih. Time stimulises cirkulaciju u tabanima koja se prenosi na cele noge. Po par minuta svaki dan ce te preporoditi. Takodje leti, sto vise hodaj bos.
Posto pretpostavljam da nisi isao u vojsku (mozda u civilno sluzenje), dobar nacin da poboljsas cirkulaciju je i da nosis vojnicke cizme. To zna svako ko je bio u vojsci.
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Re: Losa cirkulacija

Post od N2 »

Sunset napisao:imam problem sa cikrulacijom,noge su mi stalno hladne,stalno sam pospan,neraspolozen,desava mi se da za vreme seksualno odnosa penis spadne,trazim pomoc stucnog lica ili pak nekog ko ima resenje za moj problem.

u mom gradu zdravstvo je u rasulu tako da kod lekara necu

Rodjen sam 1984 god :wink:
Kod mene je jako losa cirkulacija,noge su mi bile smrznute pa mi je doktorka dala neke tablete da pijem,jednu ujutro i jednu uvece.kada se sjetim kako se zovu napisacu ti,a ovo sto ti je aleksandar napisao za noge mozes da kupis i kotrljas dobra je stvar.A ovo sa penisom ja mislim da nema veze sa cirkulacijom. :oops:
tiksi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 08, 2006 3:51 pm

Post od tiksi »

Pospanost, razdarazljivost i slaba cirkulacija ukazuju na pad imuniteta i pad gvozđa u vašem organizmu. Izvršite proveru celokupne krvne slike.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

kretanje

Post od vasa »

kretanje i samo kretanje-boljeg leka neces naci za sve tvoje probleme
T_a_t_j_a_n_a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 11:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Losa cirkulacija

Post od T_a_t_j_a_n_a »

N2 napisao:A ovo sa penisom ja mislim da nema veze sa cirkulacijom. :oops:
:D :D :D
Ima i te kakve veze :wink: :P

Uzrok moze biti nizak krvni pritisak s obzirom na tvoje godine......
Vise kretanja i neke vezbice bi bile od pomoci! :)
Odgovori