losa cirkulacija ili...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 27, 2007 11:51 am
losa cirkulacija ili...
Molila bih za pomoc. Pre par dana probudio me neobican,izrazito jok bol u ruci,ispod ramena.Do juce nisam mogla da je podignem ili da normalno radim.Mada,svakog dana sve je bilo bolje.Ali to mi je bio veliki problem,jer radim sa malom decicom. A jutros sam se bas uplasila.Pobudila se,htela da ustanem, ali sam pala,jer nisam osecala noge.masirala sam ih,pa je bilo malo bolje. Imala sam grceve u misicima samo pred kraj trudnoce,koja je bila pre 10 godina. Ne mogu da kazem da se ne bavim sportom,jer mi je posao veoma fizicki zahtevan,a sa klincima radim vezbe svako prepodne dva puta.Predpostavljam da je u pitanju cirkulacija.Kako da pomognem sebi,da imam vise snage,ne osecam stravican umor i ne pijem lekove. Hvala unapred
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 27, 2007 11:51 am
Prvo da se zahvalim na odgovoru.
Ja bih bez onog "vi",tek sam usla u 30-tu.
A da li postoji sansa da ja to nekako drugacije prokljuvim,bez odlaska kod lekara. Nekako mi sam odlazak tamo i cekanje......
U sustini,to je bio momenat koji me je uplasio.Samo bih da preventivno znam kako i sta da bih sprecila da se to ponovo desava.A mozda je razlog premor,ne znam.
Hvala jos jednom.
Ja bih bez onog "vi",tek sam usla u 30-tu.
A da li postoji sansa da ja to nekako drugacije prokljuvim,bez odlaska kod lekara. Nekako mi sam odlazak tamo i cekanje......
U sustini,to je bio momenat koji me je uplasio.Samo bih da preventivno znam kako i sta da bih sprecila da se to ponovo desava.A mozda je razlog premor,ne znam.
Hvala jos jednom.
Nema na cemu
!
Od nagadjanja da ti nije nista je mnoooogo bolje da smo sigurni. Cekanje je mucna stvar ali malo me brine to sto nisi mogla da ustanes. Sto se ruke tice, desava se da lose spavamo, da je nagnjecimo i dr. pa onda malo boli, ali noge... poslusaj ti mene pa idi na pregled, mozda ti dr da neki lekic ali ces mirno da spavas ( i da radis svoj posao) .

Od nagadjanja da ti nije nista je mnoooogo bolje da smo sigurni. Cekanje je mucna stvar ali malo me brine to sto nisi mogla da ustanes. Sto se ruke tice, desava se da lose spavamo, da je nagnjecimo i dr. pa onda malo boli, ali noge... poslusaj ti mene pa idi na pregled, mozda ti dr da neki lekic ali ces mirno da spavas ( i da radis svoj posao) .