Postovani,
Imam problem sa losim imunitetom ali se bojim da nije nesto vece u pitanju zato mi treba vasa pomoc.
Od prosle zime imam malo malo temperaturu oko 37,3;37,4 (normalna temp niska,oko 36-36,3) a da pritom nemam nijedan drugi simptom osim malaksalosti.Tada je trajala 4 meseca u kontinuitetu..od tada mi se pojavljuju takvi periodi malo malo ali u kracem kontinuumu(bez simptoma).Izmedju tih perioda sam imala 3 puta bronhitis po mesec dana,stomacni virus da sam zavrsila na infuziji danima...Inace imam problema sa srcem od malena,aritmije imam cesto,al ne pijem nikakve lekove pa smo u jednom trenutku posumnjali na koksaki,testirala sam se,nemam...Pre 4 godine sam imala anoreksiju kao posledicu depresije zbog smrtnog slucaja u porodici i godinu dana sam se mucila sa njom,bila dva puta hospitalizovana u dragisi misovic po mesec dana....Ali ni tada,ni pre toga,a ni posle toga da prosle zime nisam bila bolesljiva sto se tice tih prehlada,gripa,bronhitisa,nicega....Nalazi krvi nisu pokazivali do sada nikakve vece nepravilnosti ali radila sam uglavnom samo osnovne po nalogu lekara iz doma zdravlja...Zanima me sta biste na osnovu ovoga mogli da mi kazete koje jos analize da radim,sta bi moglo ovo sve da prouzrukuje?Konstantno sam malaksala ali inace zivim normalno,idem na fakultet,polzaem ispite,radim studentske poslove ponekad,druzim se i sve normalno....Ne volim da jedem bas ali trudim se da ne jedem brzu hranu,da jedem voce,povrce,ribu....
Hvala unapred!
los imunitet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: los imunitet
p.s.da dodam samo,ne znam da li je bitno,ali primecujem da mi cesto izlaze modrice a da ne znam da sam se i kad udarila,ponekad i 4,5 u isto vreme na raznim delovima tela...na to mi je ukazao prvi put decko pre par meseci i od tada pratim....
Kod lekara! Recite mu da primecujete te modrice, a on ce znati sta da radi. Ne bi bilo dobro da takve stvari prepustate slucaju. Pozdrav!
Bila sam kod lekara,testirali su me na sve zivo,koksaki,stitnu zlezdu,dijabetes,nema naznaka za leukemiju,jedino sto su posumnjali ozbiljnije su bubrezi zbog bolova u tom predelu medjutim u daljim analizama nije nista specificno nadjeno...Temperature su prestale hvala bogu ali i dalje ne znam sta se tada desilo...Hvala na odgovoru u svakom slucaju,nisam do sada videla jer mi je poruka otisla u spam...pozdrav!