Naime, prije mjesec dana , zbog cestog mokrenja i bolova u stomaku (citav stomak), radila sam urinokulturu i nalaz je pokazao prisustvo ESCHERICHIA COLI > 100 000, dobila sam 4 inekcije GERAMICINA, uporedo sa CEFALEXIN kapsulama (500 mg x2), nakon svega toga, 2 kutije PIPEM-a (tada je urionokultura pokazala <50 000 bakterija). cim sam zavrsila sa pipemom, bolovi su se vratili pa sam posjetila ginekologa. Sada sam pri kraju terapije LONGACEF inekcijama (14 inekcija, 2 dnevno) i NEO PENOTRAN vag. takodje 14 kom, 2 puta dnevno, zbog konstatovane jake upale desnog jajnika. Dva dana unazad javio mi se problem s mokrenjem (jako cesto mokrim, nema bolova, ali je jako cesto), a i osjecam opstu nemoc, cak dobijem i temperaturu 37/2, 37/4... i s vremena na vrijeme bolove u donjem dijelu stomaka(gdje i ranije). Mene interesuje, da li je moguce da se E. COLI vratila, bez obzira na longacef, tj. da li on uopste djeluje na tu bakteriju, takodje, da li je moguce da i pored sve terapije, ne budem izlijecena od upale jajnika.. Jako sam zabrinuta, ne osjecam se dobro, a sve sto od ljekara dobijem je cudjenje, jer "LONGACEF LIJECI 100% SVE INFEKCIJE I UPALE U MOM ORGANIZMU".
Molim za odgovor