ljusti mi se kozica na testisima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nuber
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 24, 2013 7:32 pm

ljusti mi se kozica na testisima

Post od nuber »

pozdrav drugari,bio sam na operaciji bruha i posleoperacije sam video da mi je desni testis veci nego uobicajno(i naspram levog) pomislio sam da je to od oparacije ali evo vec je 10. dan posle operacije i dalje mi je desni testis veci,nadam se da ce se vremenom smanjiti tj. vratiti u normalu...nakon tusiranja da kazem nakon tusiranja jer ne bi smeo da kvasim gazu na rani itd...primetio sam da mi se peruta kozica na testisima od cega je to ne znam ali jako se bojim,secam se da su mi testisi bili namazani sa kao nekom kremom,penom ne znam ni ja sa cim pa sam prvo pomislio da je moguce to ali sam se setio da sam se ja posle operacije malo oprao pa sam to verovatno skinuo vodom medjutim sutra ujutru sam opet video da mi se peruta koza na testisima prisutan je mali svrab...pomagaj te ljudi sebi u glavu sam ubacio razne tripove da sam pokupio bolest od operacije itd...zadnji odnos mi je bio jos pre nove godine :P tacnije pre tri meseca a jos sam koristio zastitu tako da neverujem da sam pokupio nesto od cure unapred hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: ljusti mi se kozica na testisima

Post od Dr011 »

najbolje je da se javis na kontrolu da se to pogleda...promene na kozi mogu biti zbog iritacije sredstvom za ciscenje...ako se koristi alkohol za ciscenje rane on ne sme da dospe na testise...a otok testisa moze biti iz razlicitih razloga vezanih za samu operaciju...trebalo bi pogledati kako to izgleda i da li treba to nekako tretirati, znaci svakako pregled...
nuber
Novi član
Novi član

Post od nuber »

koliko sam ja osetio da nije alkohol dosao u dodiru sa testisima i koliko se secam dok su mi previjali ranu...hvala sutra idem da mi skidaju konce pa cu reci doktoru za to...pomalo me stid ali moram mu reci bolje da cujem njegovo misljenje nego da nagadjamo sta je :) hvala u svakom slucaju
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nema razloga za stid, a kad je zdravlje u pitanju ni ne sme da ga bude... :) obavezno mu spomeni da ti pogleda i testis, pa da cujes sta ce ti reci...
nuber
Novi član
Novi član

Post od nuber »

ocu hvala na podrsci :D
Odgovori