Ljubomoran dečko
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Ljubomoran dečko
Recite mi molim vas kako da u glavi svojoj pobedim ljubomoru....Imam mnogo jaku veyu sa svojom devojkom i imam poverenje u nju a ne znam kako da odstranim ljubomorne misli iz glave? Možete li molim vas da mi pomognete....Hvala unapred!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 9:54 pm
- Kontakt:
Re: Ljubomoran dečko
Veliki pozdrav!
Potrebno je da budete iskreni prema sebi sad i da otvorenog uma, razmislite o sledećem.
Ljubomora je stečena osobina. to nije nešto što je urodjeno. Šta to znači? To znači da ste u svom dosadašnjem iskustvu imali kontakt sa nekom vrstom "prevare". Možda ste Vi bili prevareni ili neko Vama blizak (npr.jedan od roditelja, prijatelji, rodjaci). Možda ste odrastali u porodici gde je jedan od roditelja isposljavao "ljubomoran obrazac ponašanja".
Sve u svemu reč je o tome da ste "naučili", "osetili" ljubomoru (prevaru) na svoj koži ili ste sve to prihvatili od nekog modela, od neke osobe.
Reč je o psihoškom momentu koji se može terapiski obraditi i to veoma efikasno.
Potrebno je da budete iskreni prema sebi sad i da otvorenog uma, razmislite o sledećem.
Ljubomora je stečena osobina. to nije nešto što je urodjeno. Šta to znači? To znači da ste u svom dosadašnjem iskustvu imali kontakt sa nekom vrstom "prevare". Možda ste Vi bili prevareni ili neko Vama blizak (npr.jedan od roditelja, prijatelji, rodjaci). Možda ste odrastali u porodici gde je jedan od roditelja isposljavao "ljubomoran obrazac ponašanja".
Sve u svemu reč je o tome da ste "naučili", "osetili" ljubomoru (prevaru) na svoj koži ili ste sve to prihvatili od nekog modela, od neke osobe.
Reč je o psihoškom momentu koji se može terapiski obraditi i to veoma efikasno.
Re: Ljubomoran dečko
Kontradiktorno je to što si napisao.Ne možeš imati puno poverenje u nju i biti ljubomoran.Ima tu još što šta da se rasčisti.Bilo bi lepo da sedneš sa svojom devojkom i popričate o problemu.Verujem da će te razumeti i a tebi će sigurno biti lakše.Prevelika ljubomora nužno dovodi ili do pucanja veze ili do "pucanja" ljubomorne osobe.Ristal napisao:Recite mi molim vas kako da u glavi svojoj pobedim ljubomoru....Imam mnogo jaku veyu sa svojom devojkom i imam poverenje u nju a ne znam kako da odstranim ljubomorne misli iz glave? Možete li molim vas da mi pomognete....Hvala unapred!