lipfni čvorovi na vratu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

lipfni čvorovi na vratu

Post od salelegenda »

Poštovani molim vas da mi neko da neki odgovor na ovo moje pitanje.Naime osam godina bolujem od reumatoidnog artritisa ,već dva puta su me držali u bolnici i uvek mi uglavnom sanirali tegobe.Sada imam tegobe za koje mislim da nisu vezane za artritis a možda i grešim no uglavnom primetio sam pre oko tri dana neke kuglice na predelu vrata.Prvim mahom sam mazao kamfart mast na bazi koprive da ublažim bol to jest to i nije bol već osećaj kao da vas nešto koči dok pomerate glavu levo desno.No kako dani sa rim prolaze a ne prolazi uzeo sam čitati na netu šta bi to moglo biti.Tamo sam pročitao da to mogu biti limpfni čvorići koji se javljaju kada postoji neko virusno ili bakterisko zapaljenje a u nekim slučajevima i maligno oboljenje.Pošto sam se ja nadovezao na to najgore otisao sam lekaru koji je konstatovao da je to taj limpfni cvoric i dao mi da pijem amoksicilin.molim vas posto me grlo grebe dva meseca čvorici se javljaju tek sada nemam problema sa gutanjem i imam 94 kg dali je moguce da su cvorići pokazatelj rane faze raka ili je to od artritisa ili sto me grebe ponekad grlo.???Imam 29 godina imam dvoje dece,nisam pušač,ne pijem alkohol pa me sve ovo izludjuje i brine i ne znam gde i kome da se obratim,a i analize krvi su sve dobre....molim vas ako neko ima neki dobar predlog ili mišljenje neka podeli sa mnom mnogo bi mi značilo
Odgovori