Nisam se bas trudila da to pronadjem

Pozdrav i hvala
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Mislim da Dafne trazi taj site upravo zbog velikih novaca koje je do sada dala, pa da malo ustedi .... ako moze, ali ne moze.drbgd napisao:takav sajt ne postoji, i ne treba da postoji, neophodan je razgovor uzivo! prevazidjite svoju nelagodnost i javite se psihijatru bez bojazni da ce vas neko od komsiluka videti!
lekari, a medju njima i psihijatri u ovoj drzavi ne zive lagodno, osim politicki podobne grupice na koju ne otpada ni 10%
U privatnim psihijatrijskim ordinacijama da, jedno veliko da. Samo pomnozite broj radnih sati sa evrima ....da li vi zaista mislite da zarada u medicini tako funkcionise?
pomnozite broj sati sa brojem evra???!!! to je veoma daleko od istine, samo mali broj lekara tako (moze da) radi...
I ja slučajno naleteh na temu ,ali kao neko ko živi u porodici lekara generacijama i udadoh se za istu branšujedan_sasha napisao:U privatnim psihijatrijskim ordinacijama da, jedno veliko da. Samo pomnozite broj radnih sati sa evrima ....da li vi zaista mislite da zarada u medicini tako funkcionise?
pomnozite broj sati sa brojem evra???!!! to je veoma daleko od istine, samo mali broj lekara tako (moze da) radi...
A takvih je dosta ... "kojekuda" po gradovima, po stanovima itd....
jos sam ja smanjio cifru, niste primjetili, i to sam je smanjio dosta bas zbog toga sto bi bilo nerealno da se bas sve i dinar stavlja u dzep.
Ma opusteno, ne zelim ja raspravu, samo govorim iz iskustva .... naravno da nisu svi srecnici da mlate lovu kao da pada sa neba, ali eto neki jesu, sreca njihova.i ja im ne zamjerim, vec zavidim.
Ma opusteno, ne zelim ja raspravu, samo govorim iz iskustva .... naravno da nisu svi srecnici da mlate lovu kao da pada sa neba, ali eto neki jesu, sreca njihova. i ja im ne zamjerim, vec zavidim.
Da ste ''prelistali'' malo ono što vas zanima znali biste zašto je zaključana ,jer smo to objasnili svim novijim članiovima!Zasto je jedino Neuropsihijatrija zakljucan podforum?