LIMFOCITI I ČOKOLADA!!!HITNO!!!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Deni.S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 10:43 am

LIMFOCITI I ČOKOLADA!!!HITNO!!!!!!!

Post od Deni.S »

Molim vas,ako ima netko da mi kaže da li je istina da čokolada i šećer ubijaju limfocite? Jedna mama je to konstantirala,ja se nisam složila i sad ja ispala glupača..Jesam li? :oops:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: LIMFOCITI I ČOKOLADA!!!HITNO!!!!!!!

Post od Slavko_slavko »

cisto sumnjam da ima povezanosti... :roll:
ako je tako onda ih ja uopste ne bi ni imao koliko cokolade i ostalih proizvoda jedem...
Deni.S
Novi član
Novi član

Post od Deni.S »

Ma,da,i ja isto tako mislim..Nemam neko znanje o imunologiji i inim stvarima ali čista logika mi nalaže da tako zaključim...Ali taako bih voljela objašnjenje da joj nabijem na nos :wink: Jer počela mi je solit pamet o tome kako inzulin djeluje na stvaranje antitijela,o utjecaju glukoze i inzulina na stvaranje t i b limfocita,o stvaranju makrofaga,metabolizam Ca i Na...Itd..Voljela bih netko tko zna da mi kaže ima li to veze s vezom :-? Radi se o tome da sam ja loša mama jer moje dijete pojede neki slatkiš tu i tamo.. Hvala
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

o boze mili... :roll: :roll: :roll:
eto, i ovim dokazujemo da ima svakakvih ljudi na ovom svetu... :roll: siguran sam da ne moze da skodi, zasto bi onda lekari preporucivali cistu cokoladu za poboljsanje koncentracije? jel' ta majka imunolog?
Deni.S
Novi član
Novi član

Post od Deni.S »

Ma kakvi,nije..Ona je obična alapača koja nema pojma o životu :evil: Baš vam hvala što ste podijelili mišljenje sa mnom..I tako bih rado da se javi netko tko bi mi dao konkretan odgovor jer tako silno želim da joj spustim i da začepi gubicu :lol:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

ajnstajn je lepo rekao: samo su svemir i ljudska glupost beskonacni, mada za svemir nisam siguran... :roll: nadam se da vam to sve govori, ne vredi se zamlacivati sa budalama...javice se neko ko ima iskustva, pa ce vam bolje reci...
Deni.S
Novi član
Novi član

Post od Deni.S »

:lol: U pravu ste..Ljdskoj gluposti stvarno nema granice..Mislim,nisam ni ja najpametnija,ali još uvijek me logika služi :wink: Ma najviše me pogodi kad mi se netko takne u dijete,e,onda sam spremna svašta..Jako me naljutila pa sam odlučila da ću naći odgovor i na to..Pozzz Slavko od jedne mlade i glupe mame :wink:
Odgovori