LIMFOCITI I ČOKOLADA!!!HITNO!!!!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
LIMFOCITI I ČOKOLADA!!!HITNO!!!!!!!
Molim vas,ako ima netko da mi kaže da li je istina da čokolada i šećer ubijaju limfocite? Jedna mama je to konstantirala,ja se nisam složila i sad ja ispala glupača..Jesam li? 

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: LIMFOCITI I ČOKOLADA!!!HITNO!!!!!!!
cisto sumnjam da ima povezanosti...
ako je tako onda ih ja uopste ne bi ni imao koliko cokolade i ostalih proizvoda jedem...

ako je tako onda ih ja uopste ne bi ni imao koliko cokolade i ostalih proizvoda jedem...
Ma,da,i ja isto tako mislim..Nemam neko znanje o imunologiji i inim stvarima ali čista logika mi nalaže da tako zaključim...Ali taako bih voljela objašnjenje da joj nabijem na nos
Jer počela mi je solit pamet o tome kako inzulin djeluje na stvaranje antitijela,o utjecaju glukoze i inzulina na stvaranje t i b limfocita,o stvaranju makrofaga,metabolizam Ca i Na...Itd..Voljela bih netko tko zna da mi kaže ima li to veze s vezom
Radi se o tome da sam ja loša mama jer moje dijete pojede neki slatkiš tu i tamo.. Hvala

- Slavko_slavko
- Stalni član
o boze mili...
eto, i ovim dokazujemo da ima svakakvih ljudi na ovom svetu...
siguran sam da ne moze da skodi, zasto bi onda lekari preporucivali cistu cokoladu za poboljsanje koncentracije? jel' ta majka imunolog?

eto, i ovim dokazujemo da ima svakakvih ljudi na ovom svetu...

Ma kakvi,nije..Ona je obična alapača koja nema pojma o životu
Baš vam hvala što ste podijelili mišljenje sa mnom..I tako bih rado da se javi netko tko bi mi dao konkretan odgovor jer tako silno želim da joj spustim i da začepi gubicu 

- Slavko_slavko
- Stalni član
ajnstajn je lepo rekao: samo su svemir i ljudska glupost beskonacni, mada za svemir nisam siguran...
nadam se da vam to sve govori, ne vredi se zamlacivati sa budalama...javice se neko ko ima iskustva, pa ce vam bolje reci...