Limfni cvor na vratu i preponi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 08, 2016 5:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Limfni cvor na vratu i preponi
molim vas za odgovor. danas sam na lijevoj strani vrata napipao kao neku kuglicu, pretpostavljam limfni cvor. pomice se pod prstom prilikom dodira. Velicine je maksimalno 1cm u precniku. vec par dana imam poprilicno veliku i bolnu aftu bas na lijevoj strani donje usne. Da li je moguce da je to uzrok uvecanog limfnog cvora? Takodjer prije par mjeseci sam opipao limfni cvor na desnoj preponi,ali on je bas bas bas mali. Rekao bih kao zrno graska ali mislim da je cak i manji od toga. jos uvijek je iste velicine i danas,i pitanje je od kad je tu vec prije nego sam ga napipao. prije 3 godine sam imao operaciju bas desnog koljena, rekonstrukcija prednjeg kriznjeg ligamenta. poslije operacije sam imao blazu infekciju. Da li je moguce da je taj cvor jos od tada uvecan,i da je ustvari trajno uvecan? takodjer sam prije dva mjeseca radio irigografiju, zbog ziganja u donjem desnom dijelu trbuha, i irigografija je pokazala "post upalno izmenjen apendiks". da li mozda i to moze biti uzrok ovog limfnog cvora u preponi?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Limfni cvor na vratu i preponi
Ако се осећа као куглица па још ако се помера, то тешко може да буде лимфни чвор. Вероватно масна наслага (липом, атером).