limfne zlezde
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
limfne zlezde
prije otprilike mjesec dana su mi se pojavile zlijezde ispod pazuha...od tad su krenule moje setnje po doktorima...prvo sam poslat kod hematologa gdje sam uradio sve krvne pretrage kao i periferni razmaz svi nalazi su bili u redu i doktor je rekao da ono na sta je sumnjao to nemam..mislio je na mononukleozu..zatim sam odatle poslat kod infektologa da uradim jos neke pretrage kao sto su enzimi jetre i jos mnogo pretraga koje se rade preko krvi kao i pretrage na hiv i sidu...svi moguci nalazi su bili u redu..isao sam na ultrazvuk gdje mi je receno da ispod lijevog pazuha imam uvecanu zlijezdu najvecu do 2cm .... jedno jutro zlijezde su mi se povecale i nisam mogao ruku da podignem jer me je boljelo i zatezalo u predjelu zlijezda... primljen sam u hitnu gdje su mi rekli da odmah sjutra odem opet kod hematologa da nastavim sa pretragama..medjutim hematolog mi je rekao da ono na sta je on sumjao a to je leukemija ne dolazi u obzir jer su nalazi krvi u redu...dao mi je da uradim snimak pluca----uradio sam snimak pluca i u redu je... mozete li mi pomoci ili dati neki savjet sta dalje da radim jer me zlijezde i dalje bole a svi nalazi su u redu da li jos da probam biopsiju zlijezde...i u medjuvremenu mi je pronadjena kandida u ispljuvku