limfne zlezde

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
petar1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:29 am

limfne zlezde

Post od petar1 »

prije otprilike mjesec dana su mi se pojavile zlijezde ispod pazuha...od tad su krenule moje setnje po doktorima...prvo sam poslat kod hematologa gdje sam uradio sve krvne pretrage kao i periferni razmaz svi nalazi su bili u redu i doktor je rekao da ono na sta je sumnjao to nemam..mislio je na mononukleozu..zatim sam odatle poslat kod infektologa da uradim jos neke pretrage kao sto su enzimi jetre i jos mnogo pretraga koje se rade preko krvi kao i pretrage na hiv i sidu...svi moguci nalazi su bili u redu..isao sam na ultrazvuk gdje mi je receno da ispod lijevog pazuha imam uvecanu zlijezdu najvecu do 2cm .... jedno jutro zlijezde su mi se povecale i nisam mogao ruku da podignem jer me je boljelo i zatezalo u predjelu zlijezda... primljen sam u hitnu gdje su mi rekli da odmah sjutra odem opet kod hematologa da nastavim sa pretragama..medjutim hematolog mi je rekao da ono na sta je on sumjao a to je leukemija ne dolazi u obzir jer su nalazi krvi u redu...dao mi je da uradim snimak pluca----uradio sam snimak pluca i u redu je... mozete li mi pomoci ili dati neki savjet sta dalje da radim jer me zlijezde i dalje bole a svi nalazi su u redu da li jos da probam biopsiju zlijezde...i u medjuvremenu mi je pronadjena kandida u ispljuvku
Odgovori