Limfne zlezde

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Jeka88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 9:05 pm

Limfne zlezde

Post od Jeka88 »

Pre par meseci prvi put mi se pojavila zlezda na vratu u dnu temena i jako me je bolela, radila sam KS koja je bila uredna, isla sam i na snimanje pluca i kod pulmologa i endokrinologa i niko nije pridao znacaj jer je mala. Dr mi je rekla da moze da bude od zuba, a ja vec duze vreme nosim koren u glavi koji sve odlazem da izvadim. Imam veoma lose zube pa moram da resim prvo problem sa njima. Pre par dana se ta zlezda opet uvecala, ali me ne boli i mala je, nema ni 1 cm. Neki put me tako zasvrbi da pomislim da imam vaske :D Ali sam veoma zabrinuta jer ne znam sta mi se desava. Od malena imam zlezdu sa desne strane, a zasto ne znam... Pojavila mi se jednom na preponi dok sam imala upalu jajnika i jednom ispod pazuha za koju mi je hirurg rekao da je od nekog tereta. Mene najvise brine ova sto je od skoro na vratu i sledece nedelje idem da sredim zub pa da vidim da li ce se povuci...samo me zanima da li to stvarno moze od zuba da se pojavi zlezda?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Limfne zlezde

Post od Slavko_slavko »

svejedno moras to da sredis, pa, ako se povuku i ne povrate onda je sigurno od zuba bilo...(vau, kakav zakljucak :D )
da li si skoro vadila krv, ili isla na neke druge preglede?
Jeka88
Novi član
Novi član

Post od Jeka88 »

Relativno skoro, pre par meseci i krvna slika mi je uvek dobra. Mislim da sam jedno tri-cetiri puta radila KS od pocetka godine. Ja kad sam isti ovaj problem imala pre par meseci KS mi je bila odlicna i zato mi je moja dr rekla da sumnja na zub. Zakazala sam zubara, pa bolje da pretrpim strah jedan dan nego da me stalno ovako nesto muci jer mi se nikada nije desilo da mi iskacu zlezde...
Jeka88
Novi član
Novi član

Post od Jeka88 »

A sto se tice pregleda nista skoro nisam radila, mada sam ja u principu stalno kod moje dr zbog terapije jer sam asmaticar. A cele zime sam bila bolesljiva pa sam stalno radila neke analize. Endokrinolog mi je rekao i da se te zlezde pojavljuju kao odgovor organizma na neke infekcije i pomenuo je astmu, iskreno, nista ga nisam razumela :D
Odgovori