Lidera dezadorantska krema - pitanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
helenav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2007 11:28 am

Lidera dezadorantska krema - pitanje

Post od helenav »

I ranije sam koristila ovu kremu i opet se vratih na nju. Mene u stvari interesuje, ako se nanosi 1-2 puta sedmicno bez obrzira na svakodnevno tusiranje i ima visednevni ucinak, na koji nacin onda djeluje i koliko je da kazem nezdravo?
Isprobala sam je, znaci organizam se znoji, ali sve izgleda kao voda, nema neprijatnog mirisa i koristim je 2x nedeljno. Naravno svaki dan se tusiram, nekada i 2x dnevno i odusevljava me to sto se koristi rijetko i suzbija neprijatan miris, a pri tome organizam izbacuje znoj iz sebe.
Postoji jos jedan razlog zasto sam je kupila, naime nakon ispitivanja zena koje imaju rak dojke (nekima) na zlijezdama ispod miske su nasli natalozen jedan sastojak iz svih tih preparata koji se koriste. Tog sastojka jedino nema u Nivea fresh dezadoransu i koliko vidim u lideri. Lupicu ali u pitanju je Aluminium-... neki, ako nekoga interesuje provjericu pa cu javiti. Zimi koristim niveu, ali mi je ljeti previse blaga. Zato sam presla na lideru, ali ne znam koliko je zdrava. Zato molim neki savjet.
Hvala
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Cula sam da je lidera odlicna ali koliko je stenta ne znam. Moj savet ti je da pogledas sastojke i svaki ukucas u google istrazis sama.
helenav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2007 11:28 am

Post od helenav »

Da, jeste odlicna, idem logikom da ne spricam svaki dan svakakve gluposti, nego 2 x u toku nedelje i bitno mi je da nema onaj sastojak (aluminijum....). Stvarno je odlicna, a kutiju sam bacila :(
Pise da ne sadrzi konzervanse ni alkohol, a sto je najvaznije ni traga od smrada :lol:
Odgovori