I ranije sam koristila ovu kremu i opet se vratih na nju. Mene u stvari interesuje, ako se nanosi 1-2 puta sedmicno bez obrzira na svakodnevno tusiranje i ima visednevni ucinak, na koji nacin onda djeluje i koliko je da kazem nezdravo?
Isprobala sam je, znaci organizam se znoji, ali sve izgleda kao voda, nema neprijatnog mirisa i koristim je 2x nedeljno. Naravno svaki dan se tusiram, nekada i 2x dnevno i odusevljava me to sto se koristi rijetko i suzbija neprijatan miris, a pri tome organizam izbacuje znoj iz sebe.
Postoji jos jedan razlog zasto sam je kupila, naime nakon ispitivanja zena koje imaju rak dojke (nekima) na zlijezdama ispod miske su nasli natalozen jedan sastojak iz svih tih preparata koji se koriste. Tog sastojka jedino nema u Nivea fresh dezadoransu i koliko vidim u lideri. Lupicu ali u pitanju je Aluminium-... neki, ako nekoga interesuje provjericu pa cu javiti. Zimi koristim niveu, ali mi je ljeti previse blaga. Zato sam presla na lideru, ali ne znam koliko je zdrava. Zato molim neki savjet.
Hvala
Lidera dezadorantska krema - pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin