Nije meni problem da savladam gradivo, vec me mrzi da sednem i da ucim.
Radio sam MENSIN test inteligencije prosle godine kako bih dokazao sebi da nisam glup

Kako resiti problem lenjosti? Neki savet? Bilo sta?
Unapred zahvalan na odgovorima.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
wertu napisao:Da ne duzim mnogo. Student sam prve godine Elektronskog fakulteta. Mnogo sam lenj, mrzi me da sednem da ucim. Knjigu uzmem dan pred ispit kada me uhvati frka pa nemam kud i onda uspem da naucim vise od pola knjige.
Radio sam MENSIN test inteligencije prosle godine kako bih dokazao sebi da nisam glup. Imam IQ 144. Dzaba sam ja visoko inteligentan ako sam lenj. Sa uzivanjem ucim razne stvari koje nisu vezane za fakultet, cak sam citao par knjiga iz medicine, cisto iz radoznalosti. Nije da me ne zanima ono sta ucimo na fakultetu, jednostavno kada me neko "tera", "prisiljava" da ucim mene mrzi.
Ista je prica bila i kod mene (pre tacno 15 godina!!macadamia napisao:Eh, isti problem... Mada, ja mislim da je u mom slučaju problem taj što sam promašila fakultet... Fakat, sve me više zanima od prava.
macadamia napisao: Epilog je da je keva batalila medicinski fakultet na 4. godini, pošto se udala za ćaleta i rodila mog starijeg burazera... a mene je pošteno isprepadala težinom studiranja medicine, naročito za žensku osobu.
Pričaj s kolegama o faxu, predmetima, ispitima, kolokvijumima, gradivima (ali biraj one koje to stvarno zanimawertu napisao:Da ne duzim mnogo. Student sam prve godine Elektronskog fakulteta. Mnogo sam lenj, mrzi me da sednem da ucim. Knjigu uzmem dan pred ispit kada me uhvati frka pa nemam kud i onda uspem da naucim vise od pola knjige.
Radio sam MENSIN test inteligencije prosle godine kako bih dokazao sebi da nisam glup. Imam IQ 144. Dzaba sam ja visoko inteligentan ako sam lenj. Sa uzivanjem ucim razne stvari koje nisu vezane za fakultet, cak sam citao par knjiga iz medicine, cisto iz radoznalosti. Nije da me ne zanima ono sta ucimo na fakultetu, jednostavno kada me neko "tera", "prisiljava" da ucim mene mrzi.