Lendormin i problem sa nesanicom!!!!!!!!!!!!!!! POMOC

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jack_bgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 29, 2009 10:05 am

Lendormin i problem sa nesanicom!!!!!!!!!!!!!!! POMOC

Post od jack_bgd »

Imam jedan veliki problem sa nesanicom, nemogu da zaspim celu noc, sve sam pokusavao ali bezuspesno.
Imao sam i ranije problema sa nesanicom ali sam uspeo nekako da resim tako sto mi je doktor prepisao flormidal uz pomoc koga sam spavao 3-4 sata, ali sam zato sutradan osamucen skroz. Pa sam prestao da ga koristim i naoruzan strpljenjem nekako uspeo da povratim san.
Ali od pre neki dan mi se opet desila nesanica pa sam postao ocajan, nemam generalno vecih problema u zivotu cak sam i zadovoljan trenutnom zivotnom situacijom.
Posto sam postao ocajan zbog nespavanja odem kod lekara i on mi prepise Lendormin. Problem je taj sto me je potpuno umrtvio i imao sam osecaj da uzivo sanjam, nisam zaspao a snovi idu ispred ociju (kako cudan osecaj). Hteo bih da napomenem da sam popio i jedan bromazepam to popodne da bih bio potpuno umiren.
Molio bih vas za savet sta da preduzmem, da li je to normalno za prvu upotrebu lendormina.
Unapred hvala
snjezana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:45 pm

Re: Lendormin i problem sa nesanicom!!!!!!!!!!!!!!! POMOC

Post od snjezana »

Ja vec prilicno dugo uzimam Lendormin i zadovoljna sam. meni je prilikom pocetnih uzimanja savjetovano pola tablete. Neznam kako je vama savjetovano, ali probajte sa manjom dozom, ponekad je dovoljna samo cetvrtina tablete. pozdrav
snjezana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:45 pm

Re: Lendormin i problem sa nesanicom!!!!!!!!!!!!!!! POMOC

Post od snjezana »

da zaboravila sam, nemojte uzimati vise razlicitih ljekova (bromazepan) zajedno sa lendorminom. Jednom sam to uradila pa sam cjelog dana bila ko bez svesti. Javite se ponovo!
Odgovori