lekari i sestre
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 24, 2008 6:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
lekari i sestre
Mislim da je vreme da otvorimo jednu sasvim novu i ozbiljnu temu sa pitanjem:"Da li lekari više vole sestre ili pacijente?". Poželjno je da u diskusiji uzmu učečće obe zainteresovane strane. Mene lično zanima kakav će uticaj na odnos/trugao lekar - sestra - pacijent imati uvođenje noćne smene umesto dežurstva?
Lekar sa iskustvom
Lekar sa iskustvom
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ako je ovo trebalo da bude ozbiljna tema onda ipak mislim da niste na pravom mestu doktore sa ''iskustvom'' ( ne rekoste u čemu iskustvo )
A pod interesima vidim naveli ste ''materijalno'' , pa onda stvarno mislim da ste se ipak prešli i promašili sajt!
Pozdrav i sve najbolje u istraživačkom radu šta lekari rade sa sestrama i obratno,pa još ako se to i finansira( i to dooooobrooo) vi ste onda na pravom mestu!
A pod interesima vidim naveli ste ''materijalno'' , pa onda stvarno mislim da ste se ipak prešli i promašili sajt!
Pozdrav i sve najbolje u istraživačkom radu šta lekari rade sa sestrama i obratno,pa još ako se to i finansira( i to dooooobrooo) vi ste onda na pravom mestu!
Meni je glupo sto dosta lekara na sestre gleda kao na podredene.Cuo sam za jedan slucaj kada je lekar maltretirao sestre,dovikivao im kako nemaju pojma medicinu...Kasnije je nadeno da on sam ne ume ni da plasira braunilu....Toliko o superiornosti lekara.Cesto su sestre i tehnicari stavljeni u zadnji plan u nasem zdravstvu,a to mi je zaista glupo.
jer imaju veliku duznost i obavezu prema pacijentima.

Salux ae grotti,prima lex esto!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 24, 2008 6:55 pm
Odgovor autora teme lekari i sestre
Nisam znao da ovaj sajt posećuju naši prijatelji iz Engleske. Možda u Engleskoj lekari više vole pacijente. U Srbiji više vole sestre, to je činjenica i moj odgovor na pitanje. Devojci od kojekuda bi poručio da samo iskusni/e iz ove oblasi mogu da učestvuju u diskusiji.
Lekar sa iskustvom.
Lekar sa iskustvom.
-
- Aktivan član
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ma koje crno iskustvo
Pa ''Dr.Krankl'' je odgovorio samo sebi na poruku ,očekivao je da će neko da komentariše njegovu lascivnu temu.....pa zar nije bilo perverznjaka ovde
A što se tiče iskustva čovek je lepo rekao pa Vi povežite:
'' Interesi: materijalni ''
Mislim ...........znate li koliko ovde ima dr.Krankla, dr.Mengela i ostalih '' iskusnih '' koji ne dadoše ni jedan jedini odgovor ni jedno jedino pitanje ne postaviše.....pregledajte malo profile ljudi sa oznakom dr. ispred imena........ma smejurija
Najpametnije je da ignorišete ovu temu a i slične!

A što se tiče iskustva čovek je lepo rekao pa Vi povežite:
'' Interesi: materijalni ''
Mislim ...........znate li koliko ovde ima dr.Krankla, dr.Mengela i ostalih '' iskusnih '' koji ne dadoše ni jedan jedini odgovor ni jedno jedino pitanje ne postaviše.....pregledajte malo profile ljudi sa oznakom dr. ispred imena........ma smejurija
Najpametnije je da ignorišete ovu temu a i slične!
-
- Aktivan član