Lek protiv pušenja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

blago vama!kada citam o nekome ko je ostavio pusenje i NIJE SE NAVRATIO...pa to je ogroman uspeh!
ja sam ostavila pusenje cim sam zatrudnela i jedino sto me je drzalo tih meseci je bilo saznanje da cu opet propusiti kada budem prestala da dojim cerkicu...tako je i bilo...
ja sam od samog starta znala da ostavljam cigarete zbog deteta a ne zbog sebe..
inace pusim samo 8 godina i nije mi jasno da toliko bas volim da pusim
! :o :lol:
imam i jedno pitanje:posto sam pusila godinama najace cigarete,po jednu kutiju dnevno,pa presla na one KAO light,a sada pusim one najslabije (od 0,1mg nikotina,1 mg katrana i 2 mg ug.dioksida),a nisam povecala broj cigareta na dan,da li to znaci da se manje trujem ili da se ne zanosim time?ja sada,od ovih cigareta nemam ni mucninu,ni tahikardiju,ni kasalj i "zapusena" pluca kada ujutru ustanem,pa se pitam da li sam bar malo sebi pomogla... :-?

pozdrav svim nepusacima i onima koji ce to da postanu!!!....nadam se i ja... :wink:
natashica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 29, 2007 1:24 pm

ja ostavila cigareta!!!

Post od natashica »

Dragi moji ja sam posle 20 godina pusenja (pakla dnevno) ostavila cigarete. Pocela sam da trcim i ukapirala da ja to vise ne umem. Jednostavno nemam daha. Sledeceg dana sam resila da ostavim cigarete. Za mesec dana slavim godisnjicu!
Potrebno je samo da imate jaku volju, bacite sve cigarete iz kuce i imate par ljudi koje volite koji ce vas podrzavati.
Osim toga imam i kutiju gde skupljam novac. (mozda mi je i to pokretac) Od tada sam skupila 300 evrica. :lol:
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

tarcika napisao:i imam i jedno pitanje:posto sam pusila godinama najace cigarete,po jednu kutiju dnevno,pa presla na one KAO light,a sada pusim one najslabije (od 0,1mg nikotina,1 mg katrana i 2 mg ug.dioksida),a nisam povecala broj cigareta na dan,da li to znaci da se manje trujem ili da se ne zanosim time?ja sada,od ovih cigareta nemam ni mucninu,ni tahikardiju,ni kasalj i "zapusena" pluca kada ujutru ustanem,pa se pitam da li sam bar malo sebi pomogla... :-?
Mislim da se zanosiš :D . Šalim se.
Mislim da u tim novim cigaretama nema nešto manjih koncentracija onih drugih 40 000 otrova.

Ali znam da postoji razlika u oboljevanju, kod onih koji puše paklu dnevno i onih koji puše manje od 5 cigareta. :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

bas ti hvala,bas me utesi... :wink:

ne vredi,moracu da pokusam da ih ostavim i da se bacim na voznju bicikle! :wink:
ecigara_rs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 20, 2010 10:26 am

Re: Lek protiv pušenja

Post od ecigara_rs »

Ja sam se lako odvikao od pusenja uz pomoc elektronskih cigareta a kupio sam kod nas na www.ecigara.rs mislim da je jedan od najbezbolnijih odvikavanja potpuno lako mi je trebalo 2.5 meseca smanjivao sam dozu nikotina. Super
Odgovori