Lek u krvi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 19, 2017 8:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Lek u krvi
Zasto ne smem?Meni kardiolog rekao da slobodno i trcim i vezbam i da budem sto vise aktivna da ce mi to ponoci...Sad nista ne razumem...Pa ne pijem puno vode,a slabo i jedem.Izgubila sam i apetit kako sam pocela da pijem betablokatore.Imam 56kg i 160visoka.Ja ne pijem neku veliku dozu propanola 20mg na dan.Al cu i njega probati da izbacim.Bez njega mi se puls krece oko 95,100u min. u mirovanju.Ja imam zdravo srce 100% sve sam radila analize u ekg,ultrazvuk,holter sve ok...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Бетаблокатори успоравају рад срца. Када после јачег физичког напора пулс почне нагло да опада, веома лако може да се деси да бетаблокатор додатно обори пулс и оде ти... Е сад шетња или лагано трчкарање није јак физички напор тако да то представља "сиву" зону.
Не пијеш воду, не једеш, не користиш суплементе........... Прошетај мало по здравственим саветима на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... e_uopsteno
Не пијеш воду, не једеш, не користиш суплементе........... Прошетај мало по здравственим саветима на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... e_uopsteno
-
- Novi član
Jel lek Profopen spada u betablokatore?Sad mi je kardiolog predlozio taj lek pijem.Mozete mi nesto reci vise o tom leku?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ништа више не знам од онога што се може наћи у упутству лека.
Propafen je antiaritmik, ne spada u grupu beta blokatora.
Lečenje moras sprovesti u dogovoru dermatologa i kardiologa.Potrebno je uraditi i polne hormone i hormona štite žlezde. Takođe kosa može opadati i zbog stresa.
Lečenje moras sprovesti u dogovoru dermatologa i kardiologa.Potrebno je uraditi i polne hormone i hormona štite žlezde. Takođe kosa može opadati i zbog stresa.
-
- Novi član
Zar taj lek moze da poremeti hormone?
Ne pijem nista vise.Tahikardija mi se podpuno smirila .Otkucaji se vratili u normalu 70,80..
A kosa mi je pocela opadati bas u periodu kada sam pocela piti bisoprolol pa zato je 100% od njega.
Ne pijem nista vise.Tahikardija mi se podpuno smirila .Otkucaji se vratili u normalu 70,80..
A kosa mi je pocela opadati bas u periodu kada sam pocela piti bisoprolol pa zato je 100% od njega.
-
- Novi član
Zar taj lek moze da poremeti hormone?
Ne pijem vise nikakve lekove.Tahikardija se smirila.70,80 otkucaja u minuti.
Pa u tom periodu kada sam pocela piti bisoprolol pojavilo mi se opadanje kose pa zato je 100% od njega pocela da opada...
Ne pijem vise nikakve lekove.Tahikardija se smirila.70,80 otkucaja u minuti.
Pa u tom periodu kada sam pocela piti bisoprolol pojavilo mi se opadanje kose pa zato je 100% od njega pocela da opada...