lek za kasalj
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
lek za kasalj
Interesuje me koji je najefikasniji nacin da se spreci kasalj posle prehlade ili virusne infekcije?
Kasljucala sam ja i pre prehlade ali nisam tako na to obracala paznju.Kasljucala sam i ranije pa sam pre par meseci radila spirometriju koja je u redu i alergo testove (one sto se bockaju na ruci i one sto se flasteri lepe na ledja)da se ne ,mucim sada jer sam zaboravila kako se oni strucno zovu.I ti testovi su bili u redu,tako da nisam znala sta vise da proveravam.
A sada pre sedam dana se malkice kasalj pojacao,grlo nije bolelo ali posto su ukucani imali bolove u grlu sa kasljanjem i temperaturom i meni su prepisali Amoksicilin koji sam pila do pre dva dana.Kako sam prestala tako se kasalj pojacao i evo od juce se davim u kaslju.Pila sam Bronhikum dva tri puta(znaci po potrebi) i od juce opet samo dva puta Prospan i htedoh da probam i Omnitus tablete posto mi prehodno ne deluje dobro.
Neki mi preporucuju i Fluimucil.
Sutra cu ici kod lekara pa da vidimo sta je?
A sada pre sedam dana se malkice kasalj pojacao,grlo nije bolelo ali posto su ukucani imali bolove u grlu sa kasljanjem i temperaturom i meni su prepisali Amoksicilin koji sam pila do pre dva dana.Kako sam prestala tako se kasalj pojacao i evo od juce se davim u kaslju.Pila sam Bronhikum dva tri puta(znaci po potrebi) i od juce opet samo dva puta Prospan i htedoh da probam i Omnitus tablete posto mi prehodno ne deluje dobro.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 4:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
gogi999 napisao:Kasljucala sam ja i pre prehlade ali nisam tako na to obracala paznju.Kasljucala sam i ranije pa sam pre par meseci radila spirometriju koja je u redu i alergo testove (one sto se bockaju na ruci i one sto se flasteri lepe na ledja)da se ne ,mucim sada jer sam zaboravila kako se oni strucno zovu.I ti testovi su bili u redu,tako da nisam znala sta vise da proveravam.
Probajte Caj protiv kaslja i bronhitisa koji proizvodi apoteka Josif Pancic (to su oni zuti sa zelenim).Meni je pomogao kad sam imala jak bronhitis a praktichno su me moji lecili njim od malih nogu. Pije se 3x dnevno i sa medom ako niste seceras.
-
- Novi član
gogi999 napisao:Kasljucala sam ja i pre prehlade ali nisam tako na to obracala paznju.Kasljucala sam i ranije pa sam pre par meseci radila spirometriju koja je u redu i alergo testove (one sto se bockaju na ruci i one sto se flasteri lepe na ledja)da se ne ,mucim sada jer sam zaboravila kako se oni strucno zovu.I ti testovi su bili u redu,tako da nisam znala sta vise da proveravam.
Probajte Caj protiv kaslja i bronhitisa koji proizvodi apoteka Josif Pancic (to su oni zuti sa zelenim).Meni je pomogao kad sam imala jak bronhitis a praktichno su me moji lecili njim od malih nogu. Pije se 3x dnevno i sa medom ako niste seceras.
Da,da,znam za njega i koristim ga.U stvari, evo pijem ga vec sedam dana ali ne tako kako treba 3xdnevno,nego popijem ga jednom dnevno,pa onda sirup ,pa obican caj itd...mozda zato i ne pomaze?Ne znam cak i dali se moze tako kombinovati sa drugim pomocnim sredstvima?
Uglavnom,meni je grlo kao da sam ga smirglom ocistila,grebe li grebe a kad udahnem sve me grudi bole,verovatno od nadrazaja?
Uglavnom,meni je grlo kao da sam ga smirglom ocistila,grebe li grebe a kad udahnem sve me grudi bole,verovatno od nadrazaja?
-
- Novi član
E ovako...da bi caj delovao, MORAS da ga pijes 3x dnevno, a za grlo uzmi Septolete plus. Mene je grlo toliko bolelo da nisam mogla da gutam normalno, a kad sam njega uzela u apoteci, sredio mi je grlo za bukvalno dan. Mozes slobodno da kombinujes vise stvari od jednom, ali ce se verovatno i lekari ovde sloziti samnom, NIKAKO ali nikako antibiotike na svoju ruku.gogi999 napisao:Da,da,znam za njega i koristim ga.U stvari, evo pijem ga vec sedam dana ali ne tako kako treba 3xdnevno,nego popijem ga jednom dnevno,pa onda sirup ,pa obican caj itd...mozda zato i ne pomaze?Ne znam cak i dali se moze tako kombinovati sa drugim pomocnim sredstvima?