..Zdravo ja sam Mirko imam20 g. i imam problem.Prosle godine u ovo vreme sam se lecio od :ureaplasma urealyticum i chlamydia trachomatis,posle mesec dana lecenja test na ureaplasmu je bio negativan a na hlamidiju tek posle 4 meseca.doktor mi je rekao da ponovim test na hlamidiju i ako bude negativan da je dobro.test je bio negativan ali sam jos uvek osecao tegobe:kao neki pritisak ili jeza(osecaj neobuzdanoti i topline) u penisu,testisima,preponama i pri mokrenju osecam peckanje u gornjem delu penisa.ponovo sam u martu uradio test na hlamidiju,miciplazmu,ureaplazmu,trichomonas vaginalis,bakterioloska kultura ejakula.kultura na gljivice,bak.kultura brisa uretre,kultura na gljivice,urin obican i na bakterije i sve negativno osim sto su nasli malo peska u urinu.
Sad sam ponovo uradio sve to i plus test na herpes tip2 opet sve negativno i malo peska u urinu(rekli su mi da pijem dosta tecnosti).
Ja i dalje osecam tegobe a sve ovo mi je negativno.Ne znam sta vise da radim pa vas molim za pomoc.nemam vise ni para ni zivaca...
Lecio hlamidiju i ureaplazmu A JOS IMAM TEGOBE
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99