Lecenje pustanjem krvi!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

mister_no
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 6:42 pm

Lecenje pustanjem krvi!!!

Post od mister_no »

Zanima me da li je neko od dr. cuo za ovako lecenje,posto sam skoro cuo nacin da se pustanjem krvi izbacuje sva stetna i usirena krv iz organizma(gnoj),koja moze dovesti do grusanja i bola u glavi i samim tim cinom se prociscava krv i mnogi se osecaju kao novi posle toga.
To se radi na nacin da se naprave 2- 3 kratka reza (ziletom) na predelu ispod vrata-ledja,stomak,kuka,noge (sve zavisi gde se osecaju bolovi),zatim se kao casom kojom se prisloni na taj deo tela i koja je prethodno pripremljena da povuce kozu i samim tim tu stetnu krv iz tela.Ta krv izgleda kao dzigerica usirena sva i puna gnoja i covek se oseca lagodnima kad ugleda sta je izbaceno iz njega.To je vrlo jednostavno ali to mora raditi samo STRUCNA OSOBA,nikako sami!!!
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

O Boze, kakva budalastina! Nekada se slicno radilo pijavicama ali samo za povisen pritisak, zdravo i humanije je ponekad dobrovoljno dati krv. Zar mislite da se u krvi moze videti gnoj kada se posecete. Ovakve babske vracarije jos nisam cuo, a veruj mi svakakvih sam se gluposti naslusao. Izbacivanje toxina ces pre ubrzati redovnim rekreativnim sportom (npr. plivanje) a ove nebuloze izbaci iz glave!!!
dr Schkomi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am

Post od dr Schkomi »

Gospode Bože!

nisam čuo za ovo, možda potiče iz neke tradicionalne npr Indijske / Kineske i sl medicine!

Ne bih ovo nikome preporučivao, niti mislim da se ljudi "dobro osećaju" kad ih neko izrezbari!

Užas! :o :-?
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikatoma »

ako ta krv izgleda kao sto si je opisao, verujem da bi se njenim eliminisanjem iz organizma bitno popravilo opste zdravlje.
savremena medicina, kao sto se vidi iz prethodna dva posta, sa neopravdanim nipodostavanjem gleda na narodne metode lecenja, kao i na istocnjacke (indijske, kineske). A istocnjacke metode lecenja su u svemu ispred klasicne medicine.
Inace glavni i najveci uzrok svih bolesti je necista i prljava krv u kojoj nema dovoljno kiseonika da snabdeva celije u potrebnim kolicinama. Sve ostale tzv bolesti proizilaze iz toga. Prema tome, mi bi samo pravilnijim, dubljim disanjem (iz stomaka) mogli da unosimo vece kolicine kiseonika u krv, pa samim tim i predupredimo mnoge bolesti.
Nemojte se neckati da date krv (da bi naterali organizam da stvori novu, svezu), a zene budite sretne kad dobijete menstruaciju (ne, to nije bozja kazna) jer se tako oslobadjate zatrovane krvi prirodnim putem.
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Kicha napisao:O Boze, kakva budalastina! Nekada se slicno radilo pijavicama ali samo za povisen pritisak, zdravo i humanije je ponekad dobrovoljno dati krv. Zar mislite da se u krvi moze videti gnoj kada se posecete. Ovakve babske vracarije jos nisam cuo, a veruj mi svakakvih sam se gluposti naslusao. Izbacivanje toxina ces pre ubrzati redovnim rekreativnim sportom (npr. plivanje) a ove nebuloze izbaci iz glave!!!
Pijavice se i sada koriste. Skoro sam gledala dokumentarnu emisiju gde je zeni na poslu masinu uhvatila kosu i skinula kompletan skalp. Prisili su joj skalp nazad, visecasovnom operacijom gde su pokusavali da spoje i krvne sudove i naprave ih funkcionalnim. Medjutim krv nikako nije prolazila i telo je odbacivalo prisivenu kozu. I onda su pustili pijavice i u toku jednog dana je proradila krv i zahvat je uspeo. Prikazali su zenu posle, kad se oporavila, ima normalnu kosu koja raste.
Pijavice su bile odbacene pre ali sad je dokazano njihovo lekovito delovanje i svaka bolnica ih ima u svom inventaru (ovde na zapadu).
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Jedno su pijavice (i nije sustina u pustanju krvi nego u onome sto pijavice ubacuju u krv) a drugo su ovi varvarski metodi is Nostradamusovog vremena! Za ime svega na svetu, ljudi moji, pa nismo pagani pobogu?! Svasta dakle, stvarno - SVASTA!
zlett
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jan 12, 2008 4:36 pm

Post od zlett »

Pa postoji jos dosta ovakvih verovanja u narodu.Mislim,cak i neki od eminentnih naucnika i lekara,tipa Paracelzusa verovali su u duhove,alhemiju,astrologiju itd.Da bi se resili toga treba se obrazovati,ali eto mi smo jos bogu iza tregera po nauci. :( :( :(
Salux ae grotti,prima lex esto!!!
medi
Aktivan član
Aktivan član

Post od medi »

Nekad smo bili pagani i zbog pijavica pa se naslo naucno objasnjenje za njihovo lekovito sredstvo pa sad vise nismo pagani :wink: .

Malo pomalo pa iskoci neki 'varvarski metod' i nadje se u primeni, zato sam oprezna kod iskljucivih izjava povodom celokupnog starog nacina lecenja.

Pustanje krvi je svakao obelezilo jedno vreme kao metoda lecenja, koliko je stvarno lekovita, tesko je znati bez neke studije.
Poznato je da danas istrazuju drevne metode samo ako ima profita. Jos uvek postoje istrazivanja koja proucavaju indijansko lecenje biljkama i na osnovu toga se posle vrse studije i na kraju prave i lekovi.
Ali preskacu se metode gde se nista ne daje pacijentima kao npr pustanja krvi ili odredjene vezbe, molitve, meditacije i sl. To verovatno nikad i nece biti ispitano jer nije u interesu farmaceutskih kompanija.
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

Ha, pa pijavice se i danas koriste u savremenoj medicini na zapadu. Imala sam prilike da licno vidim, najvise se koriste u Plastic Ward-ovima, gde se pacijentima presadjuje kozha da bi se lepo uvatila. Sestra sedi pored pacijenta i svakih valjda pola sata kad se pijavica napuni krvlju izvadi je i ubaci drugu na pacijentovu kozhu. Pacijent za par dana ide kuci. :D
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Ljudi,jedno su pijavice,a drugo je predlagati da se isecete ziletom po telu i pustite gnoj iz sebe :roll: da bi se osecali bolje!!!Dve dijametralno razlicite stvari!A posto i laicki svet je negde nacuo za pijavice i sl u srednjem veku,lako ce da to poveze i sit se iskasapi zarad dobrog zdravlja! :roll:
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Ama ko voli nek izvoli: plasticni estetski hirurzi ce se obradovati kad dodje vreme (ili po narodski 'iz dupeta u glavu') za korekcije: dok ima ovaca bice i sisanja. Ja l' plasticari, ja l' grobari - neko ce svakako profitirati......

(na zalost samo psihijatri ne mogu da zarade na gluposti..... :( )
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Sve sto je zapadno ne mora da bude i pametno!
Predlozi su "fantasticni" :o :D
Razmislite o sledecem predlogu: nekada, u doba inkvizicije se vrsila lobektomija ekserima, kako bi iz doticnog izasao djavo a ovaj se u pravog vernika tadasnjeg klerikalizma preobratio! :wink:
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

draganvma napisao:Sve sto je zapadno ne mora da bude i pametno!
Predlozi su "fantasticni" :o :D
Razmislite o sledecem predlogu: nekada, u doba inkvizicije se vrsila lobektomija ekserima, kako bi iz doticnog izasao djavo a ovaj se u pravog vernika tadasnjeg klerikalizma preobratio! :wink:
:D :D :D :D :D
medi
Aktivan član
Aktivan član

Post od medi »

Hitler je glavobolje lecio pustanjem krvi :wink: .
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Jevrejske! :wink:
Odgovori