Lecenje pustanjem krvi!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Lecenje pustanjem krvi!!!
Zanima me da li je neko od dr. cuo za ovako lecenje,posto sam skoro cuo nacin da se pustanjem krvi izbacuje sva stetna i usirena krv iz organizma(gnoj),koja moze dovesti do grusanja i bola u glavi i samim tim cinom se prociscava krv i mnogi se osecaju kao novi posle toga.
To se radi na nacin da se naprave 2- 3 kratka reza (ziletom) na predelu ispod vrata-ledja,stomak,kuka,noge (sve zavisi gde se osecaju bolovi),zatim se kao casom kojom se prisloni na taj deo tela i koja je prethodno pripremljena da povuce kozu i samim tim tu stetnu krv iz tela.Ta krv izgleda kao dzigerica usirena sva i puna gnoja i covek se oseca lagodnima kad ugleda sta je izbaceno iz njega.To je vrlo jednostavno ali to mora raditi samo STRUCNA OSOBA,nikako sami!!!
To se radi na nacin da se naprave 2- 3 kratka reza (ziletom) na predelu ispod vrata-ledja,stomak,kuka,noge (sve zavisi gde se osecaju bolovi),zatim se kao casom kojom se prisloni na taj deo tela i koja je prethodno pripremljena da povuce kozu i samim tim tu stetnu krv iz tela.Ta krv izgleda kao dzigerica usirena sva i puna gnoja i covek se oseca lagodnima kad ugleda sta je izbaceno iz njega.To je vrlo jednostavno ali to mora raditi samo STRUCNA OSOBA,nikako sami!!!
O Boze, kakva budalastina! Nekada se slicno radilo pijavicama ali samo za povisen pritisak, zdravo i humanije je ponekad dobrovoljno dati krv. Zar mislite da se u krvi moze videti gnoj kada se posecete. Ovakve babske vracarije jos nisam cuo, a veruj mi svakakvih sam se gluposti naslusao. Izbacivanje toxina ces pre ubrzati redovnim rekreativnim sportom (npr. plivanje) a ove nebuloze izbaci iz glave!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am
- cikatoma
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ako ta krv izgleda kao sto si je opisao, verujem da bi se njenim eliminisanjem iz organizma bitno popravilo opste zdravlje.
savremena medicina, kao sto se vidi iz prethodna dva posta, sa neopravdanim nipodostavanjem gleda na narodne metode lecenja, kao i na istocnjacke (indijske, kineske). A istocnjacke metode lecenja su u svemu ispred klasicne medicine.
Inace glavni i najveci uzrok svih bolesti je necista i prljava krv u kojoj nema dovoljno kiseonika da snabdeva celije u potrebnim kolicinama. Sve ostale tzv bolesti proizilaze iz toga. Prema tome, mi bi samo pravilnijim, dubljim disanjem (iz stomaka) mogli da unosimo vece kolicine kiseonika u krv, pa samim tim i predupredimo mnoge bolesti.
Nemojte se neckati da date krv (da bi naterali organizam da stvori novu, svezu), a zene budite sretne kad dobijete menstruaciju (ne, to nije bozja kazna) jer se tako oslobadjate zatrovane krvi prirodnim putem.
savremena medicina, kao sto se vidi iz prethodna dva posta, sa neopravdanim nipodostavanjem gleda na narodne metode lecenja, kao i na istocnjacke (indijske, kineske). A istocnjacke metode lecenja su u svemu ispred klasicne medicine.
Inace glavni i najveci uzrok svih bolesti je necista i prljava krv u kojoj nema dovoljno kiseonika da snabdeva celije u potrebnim kolicinama. Sve ostale tzv bolesti proizilaze iz toga. Prema tome, mi bi samo pravilnijim, dubljim disanjem (iz stomaka) mogli da unosimo vece kolicine kiseonika u krv, pa samim tim i predupredimo mnoge bolesti.
Nemojte se neckati da date krv (da bi naterali organizam da stvori novu, svezu), a zene budite sretne kad dobijete menstruaciju (ne, to nije bozja kazna) jer se tako oslobadjate zatrovane krvi prirodnim putem.
Pijavice se i sada koriste. Skoro sam gledala dokumentarnu emisiju gde je zeni na poslu masinu uhvatila kosu i skinula kompletan skalp. Prisili su joj skalp nazad, visecasovnom operacijom gde su pokusavali da spoje i krvne sudove i naprave ih funkcionalnim. Medjutim krv nikako nije prolazila i telo je odbacivalo prisivenu kozu. I onda su pustili pijavice i u toku jednog dana je proradila krv i zahvat je uspeo. Prikazali su zenu posle, kad se oporavila, ima normalnu kosu koja raste.Kicha napisao:O Boze, kakva budalastina! Nekada se slicno radilo pijavicama ali samo za povisen pritisak, zdravo i humanije je ponekad dobrovoljno dati krv. Zar mislite da se u krvi moze videti gnoj kada se posecete. Ovakve babske vracarije jos nisam cuo, a veruj mi svakakvih sam se gluposti naslusao. Izbacivanje toxina ces pre ubrzati redovnim rekreativnim sportom (npr. plivanje) a ove nebuloze izbaci iz glave!!!
Pijavice su bile odbacene pre ali sad je dokazano njihovo lekovito delovanje i svaka bolnica ih ima u svom inventaru (ovde na zapadu).
Nekad smo bili pagani i zbog pijavica pa se naslo naucno objasnjenje za njihovo lekovito sredstvo pa sad vise nismo pagani
.
Malo pomalo pa iskoci neki 'varvarski metod' i nadje se u primeni, zato sam oprezna kod iskljucivih izjava povodom celokupnog starog nacina lecenja.
Pustanje krvi je svakao obelezilo jedno vreme kao metoda lecenja, koliko je stvarno lekovita, tesko je znati bez neke studije.
Poznato je da danas istrazuju drevne metode samo ako ima profita. Jos uvek postoje istrazivanja koja proucavaju indijansko lecenje biljkama i na osnovu toga se posle vrse studije i na kraju prave i lekovi.
Ali preskacu se metode gde se nista ne daje pacijentima kao npr pustanja krvi ili odredjene vezbe, molitve, meditacije i sl. To verovatno nikad i nece biti ispitano jer nije u interesu farmaceutskih kompanija.

Malo pomalo pa iskoci neki 'varvarski metod' i nadje se u primeni, zato sam oprezna kod iskljucivih izjava povodom celokupnog starog nacina lecenja.
Pustanje krvi je svakao obelezilo jedno vreme kao metoda lecenja, koliko je stvarno lekovita, tesko je znati bez neke studije.
Poznato je da danas istrazuju drevne metode samo ako ima profita. Jos uvek postoje istrazivanja koja proucavaju indijansko lecenje biljkama i na osnovu toga se posle vrse studije i na kraju prave i lekovi.
Ali preskacu se metode gde se nista ne daje pacijentima kao npr pustanja krvi ili odredjene vezbe, molitve, meditacije i sl. To verovatno nikad i nece biti ispitano jer nije u interesu farmaceutskih kompanija.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ha, pa pijavice se i danas koriste u savremenoj medicini na zapadu. Imala sam prilike da licno vidim, najvise se koriste u Plastic Ward-ovima, gde se pacijentima presadjuje kozha da bi se lepo uvatila. Sestra sedi pored pacijenta i svakih valjda pola sata kad se pijavica napuni krvlju izvadi je i ubaci drugu na pacijentovu kozhu. Pacijent za par dana ide kuci. 

Sve sto je zapadno ne mora da bude i pametno!
Predlozi su "fantasticni"
Razmislite o sledecem predlogu: nekada, u doba inkvizicije se vrsila lobektomija ekserima, kako bi iz doticnog izasao djavo a ovaj se u pravog vernika tadasnjeg klerikalizma preobratio!
Predlozi su "fantasticni"

Razmislite o sledecem predlogu: nekada, u doba inkvizicije se vrsila lobektomija ekserima, kako bi iz doticnog izasao djavo a ovaj se u pravog vernika tadasnjeg klerikalizma preobratio!

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am