Lecenje lekovitim biljem-Knjiga

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Lecenje lekovitim biljem-Knjiga

Post od Wucko »

Pa,da i ja postavim,jedno pitanje,na koje cu sam da dam odgovor(u odredjenom smislu)... :)))
Nasao sam knjigu lecenje lekovitim biljem,stara knjiga,iz 1974-te godine,u njoj je opisano sve i svasta...
Da ne duzim vise,pitanje,gde staviti tu temu,i eventualno link za deljenje knjige,ako bi neko bio zainteresovan,s'obzirom da knjiga pokriva vecinu bolesti i problema,pa joj nije mesto u odredjenom podforumu odredjene bolesti...ili kako vec... :)
U principu,ja sam skenirao jedan deo knjige,pocetak i sadrzaj,pa koga zanima moze da pogleda,te ukoliko bude zainteresovanih,mogu skenirati ostatak(i sada bi,ali traje duuuugooooo) pa ko voli neka skida.
Na kraju skena je dodat 1 list kao primer objasnjavanja nacina lecenja...
Ako temi nije mesto ovde,neka je nadlezni premeste :D
Link:
https://rapidshare.com/files/3760563831 ... biljem.rar

Sifra: doktor.rs
Marfi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 25, 2011 2:37 am

Re: Lecenje lekovitim biljem-Knjiga

Post od Marfi »

Wucko napisao:Pa,da i ja postavim,jedno pitanje,na koje cu sam da dam odgovor(u odredjenom smislu)... :)))
Nasao sam knjigu lecenje lekovitim biljem,stara knjiga,iz 1974-te godine,u njoj je opisano sve i svasta...
Da ne duzim vise,pitanje,gde staviti tu temu,i eventualno link za deljenje knjige,ako bi neko bio zainteresovan,s'obzirom da knjiga pokriva vecinu bolesti i problema,pa joj nije mesto u odredjenom podforumu odredjene bolesti...ili kako vec... :)
U principu,ja sam skenirao jedan deo knjige,pocetak i sadrzaj,pa koga zanima moze da pogleda,te ukoliko bude zainteresovanih,mogu skenirati ostatak(i sada bi,ali traje duuuugooooo) pa ko voli neka skida.
Na kraju skena je dodat 1 list kao primer objasnjavanja nacina lecenja...
Ako temi nije mesto ovde,neka je nadlezni premeste :D
Link:
https://rapidshare.com/files/3760563831 ... biljem.rar

Sifra: doktor.rs
Knjiga je vise nego korisna. Ako mozes da skeniras ostatak knjige i da okacis. Koristice mnogima. Ipak je to narodna medicina koja moze mnogo da pomogne. Mnogima su poznata lekovita dejstva, kantariona, nevena, zalfije, kamilice i drugih lekovitih biljaka.
Essence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 21, 2011 3:46 pm

Re: Lecenje lekovitim biljem-Knjiga

Post od Essence »

Kazu da je knjiga dobra, moze li neko da je okaci?
Odgovori