lecenje karcinoma maticnim celijama

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nikoleta87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 20, 2013 7:21 am

lecenje karcinoma maticnim celijama

Post od nikoleta87 »

Da li neko moze da mi kaze , da li postoji mogucnost izlecenja karcinoma pluca ,uz pomoc maticnih celija...

Naime moja svekrva je imala karcinom dojke koju su joj odstranili 2010 godine u avgustu, lecena je herceptinom i zracenjem....
A ona je zena koja stvarno vodi racuna o ishrani i koja se makrobioticki hrani vec dve i po godine.
Redovno je isla na kontrole i u decembru mesecu je isla na skener pluca da bi ga pripremila uz sve ostale rezultate da nosi lekaru za francusku, nasi su joj rekli da ima fibrozu usled zracenja koje je malo ostetilo plucno krilo, rekli su joj nista strasno i preporucili zlatibor, i mi smo je i poslali.
Ali kada je otisla za francusku pre dve nedelje lekar ju je vratio da ponovo odradi skener pluca i da se vrati sada 27. sa novim rezultatima, ovaj put ga je odradila u bolnici a ne privatno i juce su joj saopstili da ima meta promene na oba plucna krila i grudnom kosu, mene sada interesuje da li je moguce izlecenje pomocu maticnih celija, a ako ne, molim vas da mi kazete sta da radimo....
volela bih sve dobre ljude koji su imali isti ili slican problem da mi se jave ... unapred zahvalna
Odgovori