Lecenje epilepsije "alternativnim metodama"

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
los
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 22, 2005 9:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Lecenje epilepsije "alternativnim metodama"

Post od los »

Da li ste pokusali i kakva su vasa iskustva.
los
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 22, 2005 9:57 am

Post od los »

Da li je moguce da niko nije probao nista osim lekova.
Znam da je bioenergija nekima dosta proredila napade, za homeopatiju sam cuo da i pomaze i ne (bez nekih velikih poboljsanja), za ovo lecenje aminokiselinama (ruska metoda) znam samo jednu zenu koja nije uspela (doduse nije bia rec o epi), a silne je pare dala, da li neko ima iskustava sa akupunkturom ili sa necim jos.
Znam da je bolest specificna i da se ne moze generalizovati, ali isto tako znam da se necu predati, trazicu i dalje informacije.
Mislio sam pokretanjem ovog posta da razmenimo iskustva
petka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 17, 2005 3:28 am

alternativa

Post od petka »

verujem dosta u alternativnu medicinu, ali dobru naucno zasnovanu dijagnostiku pre svega treba ispostovati. moj savet je da pre isprobavanja bio kakvih sredstava (koji prilicno i kostaju materijalno, a mogu da budu i kontraproduktivna), posetis bar 2 priznata strucnjaka-lekara specijaliste iz te oblasti (ili 3 ako im se misljenja ne podudaraju). mislim da je ulaganje vreena i novca u to mnogo korisnije. ako si to vec uradio, onda mozes pouzdano da se oslonis na predlozenu terapiju lekovima (od kojih ipak mozes imati vise koristi nego stete), sto se za neke "alter" lekove ne bi moglo reci.
zelim ti uspeh, ali oprezno sa "drugim metodama"!
(meni su lekovi pomogli)
Odgovori