laringitis kod male dece

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dragana savic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 13, 2010 11:14 am

laringitis kod male dece

Post od dragana savic »

moja devojcica vec drugu godinu za redom dobija, u prolece laringitis. Poslednji put smo zavrsile u bolnici bez obzira na injekciju niripana i inhalaciju adrenalinom. Ja po njenom kaslju primetim kada ce se to desiti ali ne znam sta bi joj dala da bi sprecila laringit i gusenje. lekari ne preporucuju nista od lekova. Da li neko ima vise iskustva sa ovakvim problemom kod male dece? :o
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: laringitis kod male dece

Post od drbgd »

preporucujemo imuno-alergolosko ispitivanje na institutu za majku i dete, kod doc. srdjana pasica
arena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 03, 2009 11:15 pm

Post od arena »

Moje dete od 4 meseca ima problema sa laringitisom muci ga po 2 meseca u jesen i na prolece vec 4 godine,.imamo i inhalator mucimo se sa raznim inhalacijama fizioloski ,dexazon, pantenol,....
sad ima 5 godina kazu da se to prevazilazi u petoj godini. Pre nedelju dana imao je opstrukciju i dali su mu pulmicort 3 dana da se inhalira i odmah mu je pomoglo!
Sad ne znam koliko je on stetan ali znam da je odlicno odreagovao posto je nedelju dana pre toga inhaliran dexazonom koji mu bas nesto i ne pomaze.
da li neko jos ima iskustva sa pulmicortom?
aleksandra84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 17, 2011 3:37 pm

Post od aleksandra84 »

bas sam se potresla danas, decko je imao 3 god i sredinom decembra je bolovao od laringitisa, zalecio se i nekoliko dane pred novu godinu je progutao nekuvano zrno pasulja, poceo je da se gusi, srce prestajalo da kuca ali su mu lekari povratili srce medjutim dete je palo u komu, posle nekoliko dana su mu izvadili zrno ali poboljsanja nije bilo :cry: i danas sam cula da je dete umrlo :cry: Zato roditelji budite vrlo oprezi!!!
Odgovori