labilna licnost?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
zach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 28, 2016 5:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

labilna licnost?

Post od zach »

Interesuje me ko moze da postavi dijagnozu da li je neka osoba labilna ili nije. Da li je za odredjivanje toga nadlezan psiholog, psihijatar ili i jedan i drugi mogu da ustanove to?

Interesuje me i da li postoji jasno definisan proces utvrdjivanja toga da li je neka osoba labilna ili nije. Da li to moze da se utvrdi nakon jedncasovnog razgovora ili je za to potrebno vise vremena? Da li to moze da se utvrdi preko nekih testova ili...?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: labilna licnost?

Post od _david_ »

zach napisao:Interesuje me ko moze da postavi dijagnozu da li je neka osoba labilna ili nije. Da li je za odredjivanje toga nadlezan psiholog, psihijatar ili i jedan i drugi mogu da ustanove to?

Interesuje me i da li postoji jasno definisan proces utvrdjivanja toga da li je neka osoba labilna ili nije. Da li to moze da se utvrdi nakon jedncasovnog razgovora ili je za to potrebno vise vremena? Da li to moze da se utvrdi preko nekih testova ili...?
naravno, moze i jedna i druga... ali ja bih ti preporucio kod psihijatra.. on odmah moze i lekove da ti prepise.. nisam siguran da li psiholog moze da izda lek...
zach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 28, 2016 5:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od zach »

Znam da psiholog ne moze da izda recept jer nije zavrsio medicinu.

Ako moze neko da mi odgovori na drugi deo pitanja, da li postoji jasno definisan proces utvrdjivanja toga da li je neka osoba labilna ili nije i iz kojih koraka se taj proces sastoji.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

zach napisao:Znam da psiholog ne moze da izda recept jer nije zavrsio medicinu.

Ako moze neko da mi odgovori na drugi deo pitanja, da li postoji jasno definisan proces utvrdjivanja toga da li je neka osoba labilna ili nije i iz kojih koraka se taj proces sastoji.
pa izguglaj jbt, ili idi kod psihijatra , uradices par testova, ispricas koji su problemi ... i to je to... dobijes terapiju i cao... ovde ces dobiti odgovore oni koji guglaju umesto tebe...
Odgovori