Kvrzica na glavi i iza uha
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Kvrzica na glavi i iza uha
Evo pre dva dana pojavila se kvrgica na glavi iznad desnog uha a danas mi uho blago bridi da se tako izrazim i pojavi mi se kvrzica iza desnog uha ,imam 44 godine i osecam se odlicno ,prije 10 dana sam se farbala kao i obicno svaki mjesec ,neznam sta je uzrok tome ,zausnjake sam bolovala jos kao mala ,kvrgice ne bole sem sto je mao toplija ova iza uha ,dali da stavim oblogu ili ......pomoc
Re: Kvrzica na glavi i iza uha
Popodne sam primjetila i na vratu sa desne strane da je otekla na vratnoj zili jedna kvrzica ,andjeli neba sta je to i odem do doktora,pregledala je i napisala dg.lumphadenitis regio colli 1.dex Treba da stavljam nocas obloge i da sutra uradim dks.crp.fibrinogen ,te nalaze pa ce vidjeti sta je ali ljudi kako je to tako moguce bas sam uplasena ,jer se osjecam zdravo bas bas
Re: Kvrzica na glavi i iza uha
posle obloga mnogo mi je bolje nemam osjecaj trnjenja ,samo ima jos par kvrzica po glavi ,neznam sta ce nalazi pokazati ali tipujem na alergiju od farbe ili na zimu posto nisam dugo izlazila iz kuce i juce ujutro sam citila sneg ,mozda od toga a gdje su moji forumasi da mi jave sta oni misle ??????? CEKAMlampa napisao:Popodne sam primjetila i na vratu sa desne strane da je otekla na vratnoj zili jedna kvrzica ,andjeli neba sta je to i odem do doktora,pregledala je i napisala dg.lumphadenitis regio colli 1.dex Treba da stavljam nocas obloge i da sutra uradim dks.crp.fibrinogen ,te nalaze pa ce vidjeti sta je ali ljudi kako je to tako moguce bas sam uplasena ,jer se osjecam zdravo bas bas