kvrzica u dojci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
skockica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2011 2:56 pm

kvrzica u dojci

Post od skockica »

LJudi, pomagajte...molim Vas da svi koji imate slicnih iskustava ili se dobro raztumijete u ovaj problem, date mi svoje savjete..

Pre par mjeseci napipala sam kvrzicu u lijevoj dojci, lijevo od bradavice...kvrzica me ne boli, nemam nikakvih lucenja iz dojke ili niti bolova, ni promjena na kozi...u vrijeme menstrucaije se malo poveca, ali poslije se smanji...iako nikako ne nestaje.Pomjera se, u nekih mozda 1cm u krug..jako sam zabrinuta, plasim se otici kod doktora...Nisam nikada koristila nikakve pilule, nema problema ni sa hormonima, bar koliko sam upoznata, menstruacije redovne i uredne. Imam 26 godina.Nisam ni radjala.
Sta sve moze biti i kako se lijeci...
Voljela bi da svi prodiskutujete i kazete svoja iskustva.

Pomagajteee :oops:
skockica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2011 2:56 pm

Re: kvrzica u dojci

Post od skockica »

ljudi pistie molim vas , barem nesto...sta se podrazumijeva pod pokretnom kvrzicom...meni je ona kao da je pricvrscena jednim dijelom za tkivo, a jednim se kao krece...opisalla sam vec u krugu od nekih 1cm...nije sad da je cas na vrhu, cas na dnu dojke, ili tako nesto...

Znam da ste vec pisali slicno o tome, ali molim vas, kod mene je nesto specificno, nemam nikakvih promjena, a ne boli me...

da li i pored ovih siptoma moze biti maligno :((((((((((((
Odgovori