kvrga
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
kvrga
Na desnoj nozi pri dnu cevanice imam kvrgu,ona je nastala tako sto sam pretegao klizaljku tj pertle.To mi vec traje nekih 10-ak dana.Od te kvrge su mi otekla oba zgloba i pojavio se podliv sa unutrasnje strane pete.Naravno sve bi bilo lakse da ja ne moram da idem na posao i da ne moram da provodim to vreme na nogama.Otok je skoro spao ali kvrga je i dalje tu,kao neki manji kliker,kvrga boli kao i oko kvrge ne preterano mogu normalno da hodam i tako to,ali cim duze provedem vreme na nogama krece da me boli! Molim vas za neki savet!!!
Re: kvrga
Potražite uput za ortopeda.
U međuvremenu: Sinedol gel 3 puta na dan blago utrljati u smeru "na gore", elastični zavoj dok ste na poslu, kod kuće mirovanje, elevacija oba donja ekstremiteta i hladne obloge. Blaga masaža više puta na dan, opet u smeru prema srcu.
U međuvremenu: Sinedol gel 3 puta na dan blago utrljati u smeru "na gore", elastični zavoj dok ste na poslu, kod kuće mirovanje, elevacija oba donja ekstremiteta i hladne obloge. Blaga masaža više puta na dan, opet u smeru prema srcu.
Hvala na odgovoru,ali da li postoji mogucnost da mi ova kvrga ostane nekim slucajem?Moj drugar je imao bukvalno istu povredu,kaze da mu je trebalo 3 meseca da mu spadne kvrga,znam da ovo nema veze sa mojim pitanjem ali sam morao da prokomentarisem,ipak je u pitanju samo pretegnuta pertla,prosto ne mogu da verujem
Hvala jos jednom...

Hvala jos jednom...
Može da se desi da ostane, mada će se najverovatnije povući skoro potpuno, ali će se s vremena na vreme pojavljivati kod većih opterećenja. Naravno, može i potpuno da nestane.
Međutim, ovako "na slepo" zaista niko ne bi mogao da Vam da validan odgovor, tako da je najbolje da posetite ortopeda.
Međutim, ovako "na slepo" zaista niko ne bi mogao da Vam da validan odgovor, tako da je najbolje da posetite ortopeda.