Kvrga kod trticne kosti/ moguca urasla dlaka???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
veliki smrad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 19, 2015 1:12 am

Kvrga kod trticne kosti/ moguca urasla dlaka???

Post od veliki smrad »

Pozdrav svima, pre jedno 2 do 3 godine mi se pojavila veca bubuljica na predelu trticne kosti, tu istu bubuljicu nisam dirao jedno mesec dana dok nije bila zrela za cedjenje, a ja sta cu, onako nervira me da stoji tu i iscedim je.
Posle toga je nije bilo jedno 3 meseca( leto), i onda se pocetkom skolske godine ponovo pojavila u obliku izrasline koja ni ne boli niti raste nesto mnogo. Prodjose oko 2 godine i ja sam povremeno obracao paznju na to kao nesto sto se vremenom povuce. I bilo je tako, malo se smanji pa malo naraste pa se opet malo smanji. Ali eto od visevasovnog sedenja u drvenim stolicama svakog dana( daj boze da je od toga) to je sada poraslo malo vise nego inace, tj. ide uzduž, pola centa cent na gore (ka kicmi). Danas sam napipao tu kvrgu posle treninga i malo se osvestio po pitanju toga, da li je samo urasla dlaka, od silnog sedenja ili je nesto ozbiljnije.
Hvala unapred...
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: Kvrga kod trticne kosti/ moguca urasla dlaka???

Post od elisab »

Predlazem Vam pregled i konsultaciju plasticnog hirurga, tek nakon potvrde dijagnoze pilonidalnog sinusa - urasle dlake se moze govoriti o daljem lecenju i tretmanu. Predlazem Vam dr * REKLAMA: www.doktor.rs/marketing *
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kvrga kod trticne kosti/ moguca urasla dlaka???

Post od aaaca »

Како бре због седења урасла длака на кичми?

Мажи Флогоцид а претходно детаљно прочитај његово упутство.
Odgovori