Da li je kod nas dozvoljeno kupovati, narucivati lekove iz inostranstva preko interneta? Neke preporuke?
Treba mi jedan lek koji kod nas nema u prodaji, sprej za nos, a svuda u EU i Americi je prvi lek izbora za bolest koju imam. Hvala
Kupovina leka iz inostranstva
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 16, 2011 1:32 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Re: Kupovina leka iz inostranstva
Ja koliko znam , ona apoteka "...Ivancic i sinovi"
donosi sve lekove koji su potrebni , iz inostranstva...valjda se samo ode kod njih i poruci. Proverite.
donosi sve lekove koji su potrebni , iz inostranstva...valjda se samo ode kod njih i poruci. Proverite.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 16, 2011 1:32 am
Pozvao sam tu apoteku, i rekli su mi da ne narucuju lekove iz inostranstva.
Moze li mi neko dati savet, informaciju...
Moze li mi neko dati savet, informaciju...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Zao mi je. Ja sam tu informaciju dobila letos. Nisam proveravala, jer mi je nabavljen lek preko privatne ordinacije. Izgleda da je u pitanju dezinformacija.
Ova apoteka narucuje iz inostranstva:
011/33-44-907
Moja majka je narucila lek jer je Galenika prestala da proizvodi LASIX ona je naucila neki sa istim sastavom!
Sigurno ima neki lek kao taj ili TAJ isti!
011/33-44-907
Moja majka je narucila lek jer je Galenika prestala da proizvodi LASIX ona je naucila neki sa istim sastavom!
Sigurno ima neki lek kao taj ili TAJ isti!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Svakako je najbolja avrijanta da nadjete nekoga ko zivi negd enapolju gde moze da se nabavi lek koji vam treba!
Ili bar u Bosni posto tamo ima svih lekova kojih kod nas nema u slobodnoj prodaji!
Ili napishite koji vam lek konkretno treba pa da proverimo po apotekama u Bosni...
Ili bar u Bosni posto tamo ima svih lekova kojih kod nas nema u slobodnoj prodaji!
Ili napishite koji vam lek konkretno treba pa da proverimo po apotekama u Bosni...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pozdrav svima...
Molim Vas da me uputite, ukoliko neko poznaje proceduru, kakva je trenutno situacija oko nabavke leka iz inostranstva?
Konkretno me interesuje situacija oko slanja leka poštom iz inostranstva, da li je to uopšte dozvoljeno i ako jeste koja je procedura oko toga?
Molim Vas da me uputite, ukoliko neko poznaje proceduru, kakva je trenutno situacija oko nabavke leka iz inostranstva?
Konkretno me interesuje situacija oko slanja leka poštom iz inostranstva, da li je to uopšte dozvoljeno i ako jeste koja je procedura oko toga?