Kuglica na vratu posle prehlade

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 8:34 am

Kuglica na vratu posle prehlade

Post od Mijana »

Imam 28 god. Molim vas za hitan savjet prestravila sam se. Prije nekih 6-7 dana uhvati me prehlada - kašalj, golno grlo malaksalost ali bez temp. I danas po malo kašljem i iskašljavam i nos mi je začeplje. Jutros evo 8 dan ispod brade (nekako iznad grkljana) sam napipala malu kuglicu veličine grožđice. i to sam je napipala tek kad sam slučajno glavu zavratila nazad i prešla rukom preko vrata. Ne boli me, nisam imala temperature. Što se tiče prehlade već polahko prolazi?! Molim vas za savjet i mišljenj! :roll:

Unaprijed hvala! Mijana
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: Kuglica na vratu posle prehlade

Post od Bokily »

Ukoliko ''kuglica'' bude prisutna više od 3 nedelje javite se izabranom lekaru da se uraditi krvna slika i UZ vrata.
Mijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 8:34 am

Post od Mijana »

Hvala vam u pravu ste Danas nešto manja ... radila sam nalaz krvi pa cemo vidjeti..

Da li je neko posle prehlade imao kao produzene simtome u vidu bolova u mišićima ruku i nogu i povremena malaksalost.

Mene to još uvijek prati, nos se očepio, ali me tako nekad probada kroz prsa i ledja i bole me listovi nogu i ruke od laktova do šaka. Trenutno sam i u pms. Ne mogu izaci sa posla a rado bih otisla po neki neofen ili nesto!!

za koliko se tijelo opravi od prehlade.. onako otprilike... vremenski!!
aa_Nemanja91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 04, 2013 3:08 am

Post od aa_Nemanja91 »

I ja sam slucajno, pre neki dan, napipao ispod brade s leve strane malo iznad grkljana tu kuglicu... Bas sam se uplasio, drug mi je rekao da je normalno da ta "kuglica" postoji, ali ne znam sta je to... Ponekad me boli, i osecam malaksalost i bol u zglobovima i misicima... Citao sam o tome po forumima, kazu da je to limfna zlezda, i da se desava da ponekad boli posle prehlade itd...
Odgovori