Kskve su sanse da progleda?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Kskve su sanse da progleda?
Uradjena je operacija na oku nakon povrede drvetom. Ne razumem se u medicinske izraze,bila je dupla perforacija oka,dosta je oko krvarilo i malo pocelo da curi. Zbog udaljenosti KC-a operacija je uradjena 10h posle povrede.Moze li mi neko na osnovu ovoga reci moze li nakon oporavka, koji kazu bice duzi, osoba da vidi na to povredjeno oko? Koja je verovatnoca da ce se sva krv povuci nakon operacije? Osoba je srednjih godina.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iako ste sto sta napisali opet ste jako malo podataka dali.
Ne znamo shta je konkretno povredjeno pa nije zahvalno da mi preko foruma dajemo prognoze a ne znamo koje su sve strukture oka povredjene.
Sachekajte da dobijete otpusnu listu. A vlazenje oka je normalna reakcija posle operacije, verujem i da krvarenje nije pod kontrolom, ako je osoba hospitalizovana medicinsko osoblje na odeljenju ce voditi rachuna o njenom stanju.
Ne znamo shta je konkretno povredjeno pa nije zahvalno da mi preko foruma dajemo prognoze a ne znamo koje su sve strukture oka povredjene.
Sachekajte da dobijete otpusnu listu. A vlazenje oka je normalna reakcija posle operacije, verujem i da krvarenje nije pod kontrolom, ako je osoba hospitalizovana medicinsko osoblje na odeljenju ce voditi rachuna o njenom stanju.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.