Krvna slika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Krvna slika

Post od aaaca »

Алерго тест и није потпуно поуздан. Постоји огроман број алергена.

Пробај ти следеће. Купи Кларитин и пиј га пет-шест дана. Ако ти помогне ето одговора. Ако не помогне узми Пресинг па исто пробај са њим. Састав је исти али ипак не делују исто.

Ово ће ти помоћи да тестираш респираторну алергију. Ако је нека друга врста алергије не знам шта да радиш.
Bg992
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 21, 2014 9:24 pm

Post od Bg992 »

Reci mi samo posto sam pio Aerius tablete i nisam imao nikakav boljitak,da li se lekovi koje si naveo razlikuju od Aeriusa?Ako nisu na istu foru,odoh odma do apoteke pa da probam i da vidim jel pomaze :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Нисам га никада користио па не знам. Али нема везе ако су и потпуно исти. Имам искуство са идентичним лековима који не делују једнако на сваку особу (Кларитин и Пресинг). Свакако треба да пробаш.

Ако није алергија остаје гљивична инфекција носа, али се то баш не уклапа са повишеном телесном температуром, умором, врелим очима и боловима у зглобовима.
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Znaci i od alergije moze da se desi da zabole misici i zglobovi?To nisam znao,tj spomenula mi je jedna doktorka ORL sto me je pregledala zimus al sm uzeo zdravo za gotovo.Hvala druze,odoh do apoteke da kupim pa da probam.Mislio sam na prvu da nije gornja raspiratorna infekcija al ne uklapa se nista kad je sve cisto i ks i bris i rtg.Drugar ima problema sa alergijom znam da njemu suze oci uzasno,da zna da se zakaslje ili da teze dise ako je u zatvorenom sa puno dima i sl. Njemu npr Presing pomaze.Hvala jos jednom!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Може. Ја сам због амброзије имао утисак да ћу да добијем грип.

Е сад, ако ти помогне неки од та два препарата, онда ћеш да узмеш Полинол. То је нека врста хомеопатског лека и није шкодљив. Дејство му је много спорије али временом (за пар година) се алергија смањује што значи да делује на организам тако да више не буде алергичан.
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Ti homeopatski lekovi su zakon! Neki sam koristio(ne secam se imena) dok nisam izvadio krajnike,jer doktorka nije htela da me truje vise antibioticima.Jasno mi je kako funkcionisu i da nisu stetni. Sad cu da probam ovako,i da ti se javim ovde za desetak dana.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Да, да, прво треба да пробаш са класичним препаратима јер много брже делују. Тако ћеш да се увериш да ли је алергија или није. Мени Кларитин делује већ истога дана, а Пресинг ме некако убије у појам, ако се добро сећам јер их не користим већ неко време. Полинолу да би почео да делује код јаких алергија, понекад треба и десетак дана и то по више од пет таблетица дневно.

Иначе, имао сам прилике да испробам неке друге хомеопатске препарате и ни један није деловао.
Djurina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 11:49 pm

Post od Djurina »

Samo ideja - imala sam 7 godina 37,4 dok nisam povadila sve umnjake.

Na kraju su mi rekli na oralnoj hirurgiji da oni dok rastu ili ne mogu da izrastu hoce da daju subfebrilnu T.

Cisto osvrt.
Odgovori