Postovani,
Moj deda ima 77 godina i nema nikakvih tegoba.
U laboratoriji ne mogu da mu urade krvnu sliku , ako za 3-5 ne urade na aparatu.
Kazu da krv postane '' gusta '' .
Da li mi mozete reci sta je u pitanju ?
Hvala ?
Krvna slika
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Krvna slika
Треба постепено да повећава дневни унос воде у организам, док не достигне оптималну дневну количину.
Осим тога одличан напитак за побољшање циркулације и разређивање крви је да се два до три пута дневно попије чаша воде са кашиком квалитетног јабуковог сирћета и кашичицом правог меда.
Осим тога одличан напитак за побољшање циркулације и разређивање крви је да се два до три пута дневно попије чаша воде са кашиком квалитетног јабуковог сирћета и кашичицом правог меда.
Hvala puno na odgovoru ! 

Код квалитетног јабуковог сирћета, после отварања флаше долази до стварања талога и неке слузаве творевине. Имао сам прилике да видим "здраво" јабуково сирће које је остало бистро и после годину дана од отварања. То је живи отров.
Јабуково сирће које ја користим је "Др Андра". Имаш слику на мом сајту (адреса и у профилу) под Савети, Здравље, Уво-пиштање. Под подтемом Вода имаш одговарајуће савете. Важно је да не повећава нагло унос воде него веома постепено.
Колико сада пије воде?
Јабуково сирће које ја користим је "Др Андра". Имаш слику на мом сајту (адреса и у профилу) под Савети, Здравље, Уво-пиштање. Под подтемом Вода имаш одговарајуће савете. Важно је да не повећава нагло унос воде него веома постепено.
Колико сада пије воде?