krvna slika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

krvna slika

Post od biljanag »

imala sam nekih problema pa sam od strane dr.poslata da uradim kompletnu krvnu sliku,radila sam gastroskopiju,nalaze na krv u stolici,proveravala da li imam miome na materici nemam itd...ali opet sam malokrvna gubim krv negde ili iz nekog razloga.e sad ne bih da trazim razloge i da mislim da li je to ili to jer cu se jos vise uplasiti.interesuje me sta da jedem kako bih poboljsala krvnu sliku.inace imam neki kaskadni zeludac i zuc mi se izliva u zeludac a ne u debelo crevo pa pijem kontrolog i klometol.
unapred hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Morate nam reci shta je osnovni problem, zbog chega ste se javili doktoru i kakvi su vam rezultati krvne slike!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm

krvna slika

Post od biljanag »

imala sam mucnine,malaksalost a krvna slika pa posto sam u inostranstvu sve nalaze sam ostavila kuci ne znam ali znam da nesto sto bi trebalo da bude 120 do ... meni je 102.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

To mi zaista sada nishta ne znachi!

Kad budete imali vremena prepishite celu KS!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Pretpostavljam da je to hemoglobin! Bar, bi trebalo da bude ako je u pitanju krvna slika! Napisi koliki su ti Eritrociti, hematokrit, i u serumu(ako si radila) Fe, Tibc!
Odgovori