Nalaz>
fibrinogen 2,76
crp negativ
glukoza 4,98
urea 2,70
urin spt.1020
sediment / mnogo sluzi, i L
E 10/12 &I36.SE 6
Ho
Htc
DKS
WBC +10.6% PUTA 10 NA 3
RBC 4.53 PUTA 10 NA 6
HGB 13.3
HCT 38.4%
MCV 84.8FL
MCH 29.4PG
MCHC 34.6
PLT 268 PUTA 10 NA 3
LYM +48.5%
MXD 5.5%
NEUT 46.0%
LYM 5.01 PUTA 10 NA 3
MXD 0.6 PUTA 10 NA 3
NEUT 4.9 PUTA 10 NA 3
RDW SD 39.5 FL
MPV 9.5FL
P LCR 20.01%
molila bih nekog da mi protumachi ovaj nalaz krvi. Recheno mi je da imam manjak belih krvnih zrnaca i infekciju beshike. Godinama pijem hormonske tablete diane 35, sad sam ih morala prekinuti piti i vec nadolaze bubuljice. Imam policistichne jajnike, bila sam na ginekoloshkom pregledu i ultrazvuku sondom..desni jajnik 32 x 24mm, izgleda kao multicistichan. Usput imam uzasne probleme sa kozom lica, verovatno je jedan od uzroka ovaj i sada sam krenula na enzimski piling dr murad po savetu dr isailovic i josh uvek ne vidim rezultate. Borim se sa gojaznoshcu kada pijem tablete..znam se potpuno izgladnjivati i uvek imam vishka kolograma..ali uvek..Molim nekoga da mi pomogne..lekari mi nishta ne govore a kada sam pitala shta znachi multicistichan jajnik dr mi je rekao da cu to saznati kada zavrshim fakultet. Moze li se to nekako izlechiti akupunkturom ili homeopatijom bez daljnjeg konzumiranja sintetichkih hormona koji mi rade neverovatne stvari. Moram napomenuti da uz policistichne jajnike slede gojaznost, povecana maljavost pa i oko bradavica grudi, chudne akne izazvane hormonima koje se neprestalno pojavljuju, kazu i sterilitet ..a chesto imam nagle promene raspolozenja i pre dva godine sam imala jako lupanje srca za koje tvrde da je uzrochnik hormon, s obirom da su krvna slika i ultrazvuk srca bili sasvim u redu. Hvala Vam na odgovoru
Krvna slika i pomoc u tumachenju iste
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99