Zdravo, ovako gledao sam po netu al previse je stvari pa rekoh da pitam direktno. Ovako budim se juce ujutru levo oko je krvavo skroz i skupila se drlja onako kako da kazem ispirao kamilicom i drzao obloge nije se povuklo nocas sam se par puta budio ds ocistim oko i sad drzim obloge inace i dpaje iednako crveno. Preporuka?
Da napomenem uhvatila me neka prehlada inace temperatura i sve ako i to ima neki uticaj...
Krvavo oko
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Krvavo oko
moguce da je rec o konjunktivitisu ...
procitaj ovde
http://www.planetazdravlja.com/konjukti ... i-lecenje/
procitaj ovde
http://www.planetazdravlja.com/konjukti ... i-lecenje/
Nemoj ti nista da citas nego pravo kod doktora--ne treba eksperimentisati kad su u pitanju oci,,,,nista osetljvije i vaznije od ociju----ne igraj se
vaso ,, dao sam mu link da procita simptome jer su priblizne konjunktivitisu... da se ne uplasi da ne misli da je bog zna sta... naravno da treba da poseti lekara
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 24, 2016 10:57 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Iscitao sad bas nista od ovoga ne podseca na moj problem, meni je samo crvena beonjaca nema ni svrab ni nista ali ono malo pecka to stoji, medjutim danas sam bio kod doktora opste prakse rekla je da je verovatno obicna infekcija mozda i zbog prehlade, rekla mi je da korisitm acid borici kao kapi za oci ii mast Hidrokortizon 3x dnevno... Ispirao sam ovih dana kamilicom danas nemam potrebe ne osecam potrebu za time sad mi je nekako svezije oko...
pa pecka , naravno da je infekcija tako i nastaje konjunktivitis ako se zapustis
-
- Novi član
Aham razumem, valjda ce se povuci osecam da je malo lakse oko od kako krenuo za medicinom, i crvenilo se maalkice smanjilo...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
"Ваљда" је баш често коришћена реч...
-
- Novi član
Pa sad ne mogu bas da bacam pasulj sta ce biti ali kako vidim bolje je sad, a doktor mi nije nista narocito rekao tako da ne mogu ni da znam mnogo...
pa ne moze doktor opste prakse da ti puno kaze jer nije specijalista oftalmologije ... moze da nagadja i lupeta kao i mi ... treba da uzmes uput i kod oftalmologa... kao sigurno je infekcija evo ti ovo koristi i javi se za 10 dana.. ti dodjes posle 10 dana ono isto... aha ok evo ti uput za oftalmologiju... to se odma resava po kratkim postupcima.. sta ja imam da slusam lekara opste prakse.. dobar dan , dobar dan imam problema sa okom molim vas uput za oftalmologiju ... i kraj price... secam se dok sam bio mladji, nezdravo se hranio, bio fizicki neaktivan itd... pusio cigarete.. reko ajde jedu rutinsku kontrolu cisto ono radi jebigaa! .. odem kod lekara , skinite majicu, krece ona da slusa pluca pomocu onog stetoskopa.. ahaa cujem da, da... vi imate upalu pluca evo vam ovaj lek... ne znam koji je, reko necu nikakav lek dajte mi uput za plucno... da ona meni uput, odem ja na rendgen ... odmah posle rendgena kod pulmologa... gleda ona, gleda snimak pluca.. kaze ja sumnjam na tuberkulozu....evo vama uput za kamenicu , trte mrte ... ok , odem ja za kamenicu... ponovo snimanje pluca... ne znaju sta je... moram da idem na bronhoskopiju, da seku uzorak i pod mikroskop da se vidi sta je, i potrvrde oni tuberkulozu.. lezao sam 2 nedelje i posle toga bio pusten na kucno lecenje 6 meseci i izlecio sam se.. tako da te lekare opste prakse ne treba ni slusati.... jel imas problem sa okom, daj bre uput da idem kod ocnog... to se resava po kratkim postpucima...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ускоро ћемо ми да се ј*мо са нашим лекарима. Наша власт копира енглеске законе а између осталог код њих нема шансе да добијеш упут за неког специјалисту осим ако си мртав.