Pozdrav forumaši!
Nadam se da neko može da mi pomogne.
Naime, zadnjih mjesec - dva, zna mi se desiti krvava stolica. Samo papir kojim brišem, pogotovo zadnji bude krvav.
Malo je i do tvrde stolice čini mi se.
Stvar je u tome što se to ne dešava stalno, već ili 2 puta u toku sedmice ili nikako.
Šta mislite šta bi to moglo biti?
Sve imam osjećaj da mi nešto od hrane ne leži...
Hvala unaprijed, veliki pozdrav!
Krvava stolica
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Krvava stolica
1.Moze biti od tvrde stolice
Uradi nesto po tom pitanju---jedi cesce musle
2.Moze biti od grane--izbegavaj ljuto,kiselo i sl.
3.IDI KOD DOKTORA kao PRVO
Uradi nesto po tom pitanju---jedi cesce musle
2.Moze biti od grane--izbegavaj ljuto,kiselo i sl.
3.IDI KOD DOKTORA kao PRVO
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:57 pm
Ne bih još kod doktora, stara mi je po prirodi paničarka, a panika mi u ovom trenutku najmanje treba.
Sad sam malo opustio anus i par milimetara ušao papirom (nisam imao stolicu) i na papiru je ostalo crveno.
Izvinjavam se ako je malo gadljivo, ali postoji li ijedan način da provjerim šta je u pitanju?
Ne bih da roditelje alarmiram trenutno, bar još ove sedmice da pokušam sam riješiti.
Molim vas, ako nije problem, da mi pomognete.
Hvala unaprijed!
P.S. Čini mi se da mi se ovo počelo pojavljivati otkako sam prije više pojeo fafarona, ali ih već odavno ne konzumiram.
Sad sam malo opustio anus i par milimetara ušao papirom (nisam imao stolicu) i na papiru je ostalo crveno.
Izvinjavam se ako je malo gadljivo, ali postoji li ijedan način da provjerim šta je u pitanju?
Ne bih da roditelje alarmiram trenutno, bar još ove sedmice da pokušam sam riješiti.
Molim vas, ako nije problem, da mi pomognete.
Hvala unaprijed!
P.S. Čini mi se da mi se ovo počelo pojavljivati otkako sam prije više pojeo fafarona, ali ih već odavno ne konzumiram.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:57 pm
Mislio sam editovati, ali ne mogu pronaći opciju.
Ja ne osjetim nikakve bolove, niti bilo šta. Samo na papiru vidim krv...
Ja ne osjetim nikakve bolove, niti bilo šta. Samo na papiru vidim krv...
Hemoroidi. Kupi cepice (Faktu i Xyloproct i Modolex su skuplji, Hepatrombin su jeftini) pa koristi 7-15 dana. Ako i dalje ima krvi pravac rektoskopija
Machine ti je dao pravi savet.U 99% slucajeva su Hemoroidi u protivnom je problem na crevima ali da je to slucaj imao bi bolove u njima i jos stosta.Pozdrav