krvarenje posle operacije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
stankost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 25, 2010 10:31 pm

krvarenje posle operacije

Post od stankost »

u pitanju je momak od 23 g. posle vecih tegoba sa zeludcem podvrgnut je operativnom zahvatu gde mu je odstranjen ceo zeludac.problemi su nastali u postoperativnom periodu gde dolazi do obilnog krvarenja koje se po misljenju doktora ne moze zaustaviti zbog proredjene krvi.u pitanju je B pozitivna krvna grupa .dali smo 18 l krvi uz pomoc davaoca , stanje je i dalje kriticno.stoga molim svakog doktora koji moze dati savetodavno misljenje da se najhitnije oglasi. Unapred zahvalan...
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: krvarenje posle operacije

Post od Slavko_slavko »

odakle ste?
stankost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 25, 2010 10:31 pm

Post od stankost »

zar je to sada bitno ,treba mi pomoc,ne znam kako mi to moze pomoci?
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Podaci koje ste dali su vrlo oskudni i na osnovu njih Vam niko živ ne može dati nikakav savet. Napišite sve što znate o tom slučaju.

Koje su tegobe bile u pitanju, koliko dugo su trajale i opširan opis svega u vezi s tim, do koje Dg. se došlo, pa je indikovana operacija, da li je bilo problema sa jetrom, je li bilo nekih krvarenja iz proširenih vena pri dnu jednjaka možda, sve o nekim eventualnim pridruženim stanjima ili bolestima, rezultati nekih lab. analiza, ima li u bližoj porodici sličnih tegoba ili nekih hroničnih bolesti od naslednog značaja, kakav stil života vodi mladić, dakle sve, sve što znate.
Odgovori