Krvarenje iz nosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bojan_p87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 05, 2008 1:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Krvarenje iz nosa

Post od bojan_p87 »

Potrbna mi je pomoc. U zadnih 5 dana ide mi krv na nos tj iz obe nozdrve ili kako se vec kaze. Ranije mi je krv isla iz nosa ali nikako ovako cesto tj svaki dan i iz obe nozdrve (nosnice ili kako se vec pravilno kaze) ne osecam se uopste lose niti me sta boli-jednostavno krv krene sama od sebe. Bilo kakva pomoc je dobrodosla ili saveti uputstva sve sto znate molim vas da mi odgovorite. Unapred zahvaljujem
Bojan
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Pa sta se desi p re nego sto krene? Jel kines pre toga? Jel koristis neke kapi za nos? Jel se to desava prifizickom naporu?
U svakom slucaju, najbolje je da posetis lekara
bojan_p87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 05, 2008 1:11 am
Kontakt:

Post od bojan_p87 »

pa nista posebno ponekad mi krene sama a ponekad kada obrisem nos. Pre mi je kretala samo kada se bas nahladim ili ako sam predugo izlozen suncu na velikim temperaturama. Sada od juce mi je krenula dva puta oba na istu nozdrvu. Na ovu drugu nije iako je isla i na nju. Jednostavno osetim da mi je nos nabubrio ali ne u pravom smislu te reci nego osetim kako mi se krv skupila tu i samo pukne ili ja probam da obrisem nos i ona krene. Hvala vam na odgovoru.
Bojan
danijela_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 5:28 pm

Post od danijela_85 »

Bojane i ja sam imala vrlo slican problem sto se tice krvarenja iz nosa,isla sam na uho-grlo-nos i tamo su mi spalili kapilare u nosu(nikakva bolna procedura),krvarenje mi je prestalo na par meseci ali mi se barem 2-3 puta iznenada pojavi.Nisam koristila nikakve kapi a pre nego sto sam otisla da mi spale kapilare imala sam par puta izuzetno jako krvarenje koje sam jedva zaustavljala,za svaki slucaj uradila sam analize faktora i vremena koagulacije da bi se eliminisao problem sa te strane i svi nalazi su bili u redu.Doktor nije imao nikakvo objasnjenje osim da je to verovatno specificna odbrambena reakcija organizma na neke nepovoljne uslove u organizmu ili izvan organizma.Mislim da bi trebalo da posetis doktora da se uradi pretraga,tako ces da budes nacisto sto se tice tog problema.Pozdrav
marta22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 12:52 pm

Post od marta22 »

Ja sam godinama imala problem sa krvarenjem iz nosa i suvom
sluzokozom nosa. Vise puta sam se obracala otorinolaringologu i
prica je bila uvek: slabi kapilari nosa, previse suva sluzokoza itd.
Pre par godina sam se preselila u Nemacku i jedan ovdasnji lekar
opste prakse mi je rekao da su u pitanju bakterije u sinusima,
koje covek pokupi ili putem prehlade ili jednostavno iz vazduha.
Prepisao mi je antibiotik i od tad vise nemam problema sa krvarenjem
iz nosa.
Veliki pozdrav.
Odgovori