Krvarenje nakon loop excizije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Shvrckole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2012 8:27 pm

Krvarenje nakon loop excizije

Post od Shvrckole »

Zdravo!Volela bih da cujem Vase misljenje...
Odradjena mi je loop biopsija PVU zboh mozaika,kao i laserska abrazija kondiloma 23.03.2012 u opstoj anesteziji.
PCR HPV genotipizacijom je izolovan tip 10.Odradjena mi je u BG-u,u privatnoj klinici.Inace zivim u malom gradu udaljenom 300km od BG-a,gde nisam imala mogucnosti da odradim tu vrstu intervencije.
Sve je proteklo u najboljem redu,prepisano mi je pranje mlakom vodom nakon svakog´ uriniranja,Acidi Borici sterili 3% i koriscenje Fibrolan masti spolja i intravag.,ne duboko.
Kada je stigao PH nalaz dr.mi je rekla da krenem sa koriscenjem masti uz pomoc amplifikatora,duboko u vaginu sve do menzisa,uvece.Da bi mi se nakon 2-og korisenja javilo krvarenje,koje je u pocetku bilo malo i retko,a sada sve cesce i krv je sveza(ocigledno zleda prilikom koriscenja).Odmah sam nazvala dr.ona mi je rekla da prestanem sa koriscenjem masti sa amplif.2-3dana dok krvarenje ne prestane.
Krvarenje ne prestaje vec 5dana,cak sta vise sada je sve cesce i obilnije nego prva 2dana.
Ocekujem menzis za 2-3dana,sto me jos vise zabrinjava,jer se pitam da li mogu da mi se jave dodatne komplikacije zbog toga-infekcija,i da li bi bilo pozeljno da odradim lasersku vaporizaciju ili sl. pre ciklusa,ne bi li se krvarenje zaustavilo.Dr.nisam mogla da kontaktiram zadnjih 2dana,pa pisem Vama jer sam bas zabrinuta...
Unapred zahvalna na odgovoru.
Odgovori