Pozdrav svima!
Znam da se diagnoze ne postavljaju preko foruma i da prvenstveno prvo treba otici lekaru, ali zelim da cujem vase misljenje.
Imam 30 godina, pre otprilike 10 meseci primetio sam trag svetlo crvene krvi na toalet papiru, nisam se uspanicio ali nisam nista ni preduzeo posto se to vise nikad nije pojavilo u tom obliku. Bio sam na operaciji bruha pre otprilike 8 meseci i sve je proslo ok.
U oktrobu imao sam bolove oko oziljka i kod testisa, bio sam kod urologa i pregledom prostate ustanovio je da mi je ista malo nadrazena i dao mi je neka dva leka da pijem (ne secam se koji s bili, ali sam procitao da se koriste i kod hlamidije ), te sam ih pio 20 dana.
E, sad ono zbog cega sve ovo pisem....
Vec jedno mesec dana imam bolove u stomaku koji su setajuci, nisu nikad konstantno na jednom mestu i nisu nikad toliko jaki. Uglavnom su sevajuci ne jaki ispod pupka, u predelu besike, sa leve strane stomaka i u gornjem delu, kad su u gornjem delu nekako su povrsinski - odma ispod koze, ponekad si i sa desne strane, a ponekad u levom delu ledja kod bubrega. Nikad nemam mucninu.
Takodje sam primetio, sto me i najvise brine, krv u stolici.
Krv je svetlo crvena u jako malim kolicinama - tragovi i cini mi se da je pomesana sa stolicom. Izvinite sto ovo pisem - nisam gadljiv ali malo sam podrobnije pregledao stolicu i primetio da postoji po koja tackica ili ponekad malo vise i unutar stolice.
Nisam primetio nikad nikakvu sluz. Stolica je redovana svakodnevna, jedamput ili dvaput, proliva nema niti zatvora. Vetrovi su normalni.
Takodje sam primetio da ponekad posle stolice me pecka u predelu cmara. Ponekad me bas svrbi. A pre otprilike dve-tri nedelje bio je i bolan na dodir - vise kao peckanje.
Naravno icu cu kod doktora!
Ali me zanima takodje sta vi mislite....
Hvala puno. I ne zamerite na predugackom tekstu.
Krv u stolici
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99