krv iz oba uha
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
krv iz oba uha
Da li mi neko može objasni koji su sve razlozi zbog kojih može iz oba uha poteći krv. Zapravo da objasnim. Moj ujak je umro kao beba. Moja majka ga ljuljala, kad su pogledali u kolevku bebi je tekla krv iz oba uha, odmah potom je umro. Mojoj baki su tada objasnili da je bebi bila kratka pupčana vrpca i da ga je previše dojila. Ja bih htela da to razjasnim, jer moju majku već pola veka grize savest zbog brata.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Šta je bilo,glupo je nagađati.U svakom slućaju,ako je Vaša majka bila toliko mala da se ne seća šta se dogodilo,čak i da je ispustila bebu,pitanje je KO je dao tako malom detetu da drži bebu?!?
I,konačno,ko Vam garantuje da je bilo tako kako ste vi opisali!
Navodim primer,moj je ujak umro sa četrnaest godina.Baba je rekla,a svi zatim ponavljali njenu priču,da su malog udarile sanke u kičmu,da je zatim neko vreme bio nepokretan i na kraju umro.
Prava istina glasi da je dete bolovalo od Dišenove miotične distrofije,a to smo saznali,kada je,nažalost,moj brat od tetke oboleo od iste bolesti,pa smo svi išli na testiranje da vidimo da li smo nosioci istog gena.
Hoću reći da su ljudi u to vreme bili zdravstveno i medicinski vrlo neprosvećeni,i da je bolest bila isto što i najveća sramota.
Možda ga Vaša majka uopšte nije držala,a kamoli ispustila,već je u datom trenutku bilo zgodno da se krivica prebaci na dete kako bi se sakrila neka "sramota",mislim na bolest.
Ko će znati...
I,konačno,ko Vam garantuje da je bilo tako kako ste vi opisali!
Navodim primer,moj je ujak umro sa četrnaest godina.Baba je rekla,a svi zatim ponavljali njenu priču,da su malog udarile sanke u kičmu,da je zatim neko vreme bio nepokretan i na kraju umro.
Prava istina glasi da je dete bolovalo od Dišenove miotične distrofije,a to smo saznali,kada je,nažalost,moj brat od tetke oboleo od iste bolesti,pa smo svi išli na testiranje da vidimo da li smo nosioci istog gena.
Hoću reći da su ljudi u to vreme bili zdravstveno i medicinski vrlo neprosvećeni,i da je bolest bila isto što i najveća sramota.
Možda ga Vaša majka uopšte nije držala,a kamoli ispustila,već je u datom trenutku bilo zgodno da se krivica prebaci na dete kako bi se sakrila neka "sramota",mislim na bolest.
Ko će znati...