Krv nakon velike nuzde
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Krv nakon velike nuzde
Imala sam krvarenje nakon velike nuzde, na toalet papiru mi je ostala krv, nekoliko puta sam obrisala i vise je nije bilo... Da li je to nesto opasno? Nije bilo mnogo krvi, malo, ali sam se ipak uplasila... Da li je neko imao slicno iskustvo?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 6:47 pm
Re: Krv nakon velike nuzde
Najverovatnije nije nista strasno, vec su u pitanju hemoroidi (suljevi). Nastaju zbog urodjene slabosti vena na anusu, ponekad krvare, cesto svrbe ili bole. Moja je preporuka mast Modolex plus (radi "Lek" iz Ljubljane); uz pojacanu opstu higijenu tog podrucja. Ako ti se ponovi, ili pocne da boli, moraces da odes kod hirurga, da proveri da nije nesto ozbiljnije (polipi ili karcinom). Takodje regulisi stolicu, i proveri lekove koje pijes.
Re: Krv nakon velike nuzde
Hvala puno na brzom odgovoru! Citala sam o tome, i saznala da ima unutrasnji i spoljasnji hemoroidi, meni su
unutrasnji verovatno. Kako bih ja onda mazalu tu kremu i znate li mozda ima li u svim apotekama da se kupi? Stolica mi je uglavnom redovna, pa me to zbunjuje... Lekove ne pijem nikakve, eventualno protiv glavobolje nekad, ali retko...
unutrasnji verovatno. Kako bih ja onda mazalu tu kremu i znate li mozda ima li u svim apotekama da se kupi? Stolica mi je uglavnom redovna, pa me to zbunjuje... Lekove ne pijem nikakve, eventualno protiv glavobolje nekad, ali retko...