Krv nakon velike nuzde

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Mallena22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2011 5:31 pm

Krv nakon velike nuzde

Post od Mallena22 »

Imala sam krvarenje nakon velike nuzde, na toalet papiru mi je ostala krv, nekoliko puta sam obrisala i vise je nije bilo... Da li je to nesto opasno? Nije bilo mnogo krvi, malo, ali sam se ipak uplasila... Da li je neko imao slicno iskustvo?
antoniawinter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 6:47 pm

Re: Krv nakon velike nuzde

Post od antoniawinter »

Najverovatnije nije nista strasno, vec su u pitanju hemoroidi (suljevi). Nastaju zbog urodjene slabosti vena na anusu, ponekad krvare, cesto svrbe ili bole. Moja je preporuka mast Modolex plus (radi "Lek" iz Ljubljane); uz pojacanu opstu higijenu tog podrucja. Ako ti se ponovi, ili pocne da boli, moraces da odes kod hirurga, da proveri da nije nesto ozbiljnije (polipi ili karcinom). Takodje regulisi stolicu, i proveri lekove koje pijes.
Mallena22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2011 5:31 pm

Re: Krv nakon velike nuzde

Post od Mallena22 »

Hvala puno na brzom odgovoru! Citala sam o tome, i saznala da ima unutrasnji i spoljasnji hemoroidi, meni su
unutrasnji verovatno. Kako bih ja onda mazalu tu kremu i znate li mozda ima li u svim apotekama da se kupi? Stolica mi je uglavnom redovna, pa me to zbunjuje... Lekove ne pijem nikakve, eventualno protiv glavobolje nekad, ali retko...
Odgovori