krv u mokraci ili..., upomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 27, 2004 2:00 am
Vec dva dana bole me tomak i krsta. Danas sam bila kod svojeg ginekologa koji mi je rekao da je grlic u redu. Danas se pojavio i krvavi iscjedak iako mi je menzes tek prosao prije nekoliko dana. Uplasena sam i ocajna, a ginekologica mi je dala samo neki Dovicin, mislim vrsta antibiotika. Odakle krvarenje, sta da radim.
irena,
kazes da si bila kod ginekologa i da ti je grlic u redu.
verovatno nemas ni miome, tj verovatno ti je i materica u redu jer si imala pregled.
moguce je da imas hormonalni poremecaj ili neko zapaljenje cim si dobila dovicin.
nemoj se sekirati jer ti to samo moze pogorsati stanje, vec lepo uzimaj lek i odmaraj.
jos da ti kazem da se i hormonalni pormecaji uspesno lece.
pozdrav
danka
kazes da si bila kod ginekologa i da ti je grlic u redu.
verovatno nemas ni miome, tj verovatno ti je i materica u redu jer si imala pregled.
moguce je da imas hormonalni poremecaj ili neko zapaljenje cim si dobila dovicin.
nemoj se sekirati jer ti to samo moze pogorsati stanje, vec lepo uzimaj lek i odmaraj.
jos da ti kazem da se i hormonalni pormecaji uspesno lece.
pozdrav
danka
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 27, 2004 2:00 am
Hvala Danka na odgovoru. I ginekologica mi je rekla da je vjerovatno u pitanju hormonska disfunkcija ili tako nekako. Kakav hormonski poremecaj moze biti u pitanju. Kako se lijeci. Imam i neke dlacice po bradi pa me interesuje moze li to biti u vezi i ako jeste, sta da radim da li to mogu izlijeciti i kako.
Unaprijed ti hvala.
Unaprijed ti hvala.
odgovor za irenakoprivica:
Na pitanje da li dlacice na bradi imaju veze sa hormonima je da imaju i te kako.
U pitanju je povecan rad muskih hormona testesterona,tako da bo lecenjem mogla da ublazis rast tih dlaka na nepozeljnim mestima.
Recimo Diane -35 (kontraceptivne pilule) bi ti pomogle,potrebno je od 6-9 meseci da vidis rezultate.
Posavetuj se sa tvojim ginekologom da ti uradi test na nivo hormona,ja nisam doktor ali sam citala o tome.
SRECNO
Na pitanje da li dlacice na bradi imaju veze sa hormonima je da imaju i te kako.
U pitanju je povecan rad muskih hormona testesterona,tako da bo lecenjem mogla da ublazis rast tih dlaka na nepozeljnim mestima.
Recimo Diane -35 (kontraceptivne pilule) bi ti pomogle,potrebno je od 6-9 meseci da vidis rezultate.
Posavetuj se sa tvojim ginekologom da ti uradi test na nivo hormona,ja nisam doktor ali sam citala o tome.
SRECNO