Kriv Penis
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 11, 2016 10:31 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kriv Penis
Imam kriv penis 25-30 stepeni u levo,zanima me da li ce mi praviti problem prilikom seksualnog odnosa?Ne boli me niti nista samo me malo nervira.Ako ne razumete,merio sam uglomerom hahah xDAko racunam da mi je penis ravan to jest prav da stoji ravno na 90 e meni ide cak glavic I do 60 a to je 90-60=30 stepeni pa ne znam.Moze pomoc?Hvala unapred.
Re: Kriv Penis
Ja sam negde čitala da je apsolutno normalna blaga nakrivljenost ili na jednu ili na drugu stranu. Ni jedan nije idealan i prav ko strela.
Bolje da ti muškarci odgovore a najbolje urolog.
Bolje da ti muškarci odgovore a najbolje urolog.
imas anomaliju penisa, penis treba da bude zakrivljen na gore, kao banana...inace zakrivljen penis kada je u erekciji savijen u stranu cest je problem...kada je zakrivljenost veca od 30 stepeni, a može ici i do 90 stepeni, moze izazivati probleme prilikom seksualnih odnosa i bol kod partnerke...postoje operacije kojima se radi korekcija ali je potreban pregled urologa da bi se utvrdio uzrok krivog penisa
Poslednja izmena od _david_ u Sub Avg 13, 2016 11:10 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
Mozes li mi malo poblize objasniti sta ti znaci anomalija?Ne izgleda mnogo zakrivljeno.
anomalija (nepravilnost) po prirodi bi penis trebao da bude zakrivljen blago na gore, kao kad uzmes kaziprst i ispravis ga i zategnes ga... videces blagu iskrivljenost ka gore
-
- Novi član
Pa dobro nije puno zakrivljen,jel moze to da se promeni kada jos budem odrastao posto imam 13 :/?
ne moze, to ti je sto ti je , moze ali operacijom , vezbama kremama i ostalim zajebancijama jok
-
- Novi član
Hvala.Ako bude smetao partnerci onda cu nesto prduzeti ovako ne 

-
- Novi član
Citao sam na ovom forumu doctor.rs da je jedan napisao da ima kriv penis na dole i moderator mu je odgovorio da je to normalno i da vecina muskaraca ima penis kriv na levu stranu.
pa imas razlicitih anomalija, levo desno gore dole ... ali penis mora da izgleda kao sto sam ti objasnio, ipruzi ruku i kaziprst , i zategni kaziprst i pogledaj ga sa strane... videces blagu zakrivljenost na gore... taj moderator sto je rekao da je normalno da pen ide na dole, ili se drogira ili cita gluposti po internetu 

mada ne treba da ispruzis ruku onda neces videti, samo je savijes u laktu, i kaziprst stavis kod ociju , i zategni kaziprst, videces kako stoji blaki luk ka gore