Kratko pitanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dadob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 10:14 pm

Kratko pitanje

Post od dadob »

Vec dve godine imam anksiozni poremecaj, napad panike..uspesno se borim protiv toga i jako retko mi se desavaju napadi, a i onda kada se dese podnesem ih bez problema!
Medjutim, tokom citave 2 godine 24h na dan imam zujanje u usima i vrtoglavice-vise kao ljuljanje koji nikako ne prestaju. Ja sam navikao na njih ali me interesuje da li je to normalno stanje? Njihov intenzitet se pojaca kada se malo unervozim, u suprotnom desavaju se u manjem intenzitetu!

Hvala unapred
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Kratko pitanje

Post od dannina »

Mozete da se posavetujete sa neurologom oko tih simptoma, nekad su i lekovi uzrok tome, a moze i to biti deo kl. slike vaseg poremecaja.
dadob
Novi član
Novi član

Post od dadob »

Lekove inace ne koristim..hvala puno na odgovoru
ThePilot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 18, 2010 7:39 am

Post od ThePilot »

a na koji nacin se boris sa napadima,ja takodje imam problema samo kod mene je kocenje vilice/rumenenje :oops:
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

i ja bih isto volela da cujem kako si se izborio sa napadima anksioznosti.. Ima na netu jedna dobra internet strana sa pravilima kako se boriti protiv anksioznoti i super je, i ja jos uvek imam vrtoglavice... a cini mi se da su napadi smanjeni :)
dadob
Novi član
Novi član

Post od dadob »

kao prvo pomogla mi je vera,odlazak u Crkvu,shvatanje za sto mi se to desava i kako da gledam na to! druga stvar koja mi je pomogla da shvatim kako se nositi sa tim je ova stranica www.anksioznost.net ..pomogla mi je da shvatim kako se nositi sa napadima,kako naviknuti na sve to..

ako vas jos nesto interesuje pitajte..
Odgovori