Kratko golicanje u grlu i plucima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
progres
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2007 8:12 pm

Kratko golicanje u grlu i plucima

Post od progres »

Pozdrav, ja sam vec postavljao neka pitanja u vezi anksioznosti jer sam se tu malo prepoznao ali samo malo ne kao drugi tj ne tako strashno,a imam i prolaps mitralni i zaboravio sam tada da pitam za to shto ponekad osetim kao da me neshto zagolica u grlu tj malo nize prema plucima, e da a i od pre 3 meseca sam snimao pluca neka me prehlada spopala pa su mi rekli da imam bronhitis, a i alergije na polene i tako te stvari imam nasledno od caleta, pa me interesuje da li to golicanje dolazi od srca ili neshto oko disajnih organa itd, HVALA, pozdrav.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Srce ne golica, dakle ili ti je na nervnoj bazi ili od alergije
progres
Novi član
Novi član

Post od progres »

ok, pa nadam se da nije srce, mada sve mislim da ima veze sa srcem al eto neka bude tako da i sam sebe ubedim da nije do srca, uglavnom hvala, pozz.
progres
Novi član
Novi član

Post od progres »

EEE ustanovio sam shta me to golica, golica me i malo tera na kashljucanje klima uredjaj u stanu i na poslu pa i u kolima, za sad sam 90% siguran da je to, bash cu da obratim paznju ali mislim da je to verovatno uzrok jer imam te alergije pa sam malo osetljiviji na klime ili jednostavno mi malo smeta klima, pozdrav.
Odgovori